Connect with us

Hír

Nem haladnak a tárgyalások Wilson szerződése kapcsán

Mint kiderült, a Seahawks január óta tudja Russell Wilson április 15-ei határidejét az új szerződés összehozása kapcsán, azonban egyelőre nem állnak közel a felek. A Seattle Times információi szerint ugyan voltak egyeztetések a csapat és Wilson stábja közt, nagyon kicsi előrehaladás történt csak. Ez pedig így kicsit egy héttel a határidő előtt aggasztó is lehet, bár tudjuk, minél szorosabb a határidő, annál nagyobb a késztetés megállapodni.

Wilson azért április 15-ét adta meg, mert ekkor kezdődik a holtszezonbéli edzésmunka a csapatnál, ezután pedig már nem akar a szerződésén aggódni, csak a focira akar koncentrálni. Wilsonnak egy éve van hátra a szerződéséből, a Seahawks pedig általában ilyenkor szokott hosszabbítani fontosnak ítélt játékosaival – a franchise irányító pedig nyilván ebbe a kategóriába esik.

Wilson még januárban azt mondta, hogy ha nem jönne össze a szerződés, akkor is játszana a szezonban, viszont így lehet nem tárgyalna tovább, aztán jövőre vagy szabadügynök lenne, vagy valószínűbb esetben kapna egy franchise taget – Wilson stábja szerint erre most sokkal reálisabb esély van, mint 2015-ben, pedig akkor csak júliusban egyeztek meg a felek. Az viszont nyilvánvalóan senkinek sem jó, ha a franchise irányító elégedetlen és a jövőjén aggódik, gondolkodik.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!