Connect with us

Hír

A Cardinals semmit sem mutat meg a támadórendszeréből az előszezonban

Egyelőre semmit sem láttunk az általunk is beharangozott innovatív, új stílusú Cardinals offense-ből az előszezonban. Aki látta a csapatot az első két preseason meccsen, azt biztos nem kápráztatta el a mutatott játék és a stílus. Ez azonban direkt van, Kliff Kingsburyék nem akarnak semmit sem elárulni a rajt előtt – újabb ékes példája annak, hogy túl hosszú az előszezon.

Igyekszünk mindent minél jobban titkolni, de azért szeretnénk, hogy a játékosok minél jobban összekszokjanak. Ez nekem is érdekes élmény, hiszen ez az NFL, és sosem hívtam még úgy játékokat, hogy nem teljes támadó módban nyomtuk. Kylernek és nekem is hozzá kell ehhez szoknunk.

Ez Kylernek is kihívás, hiszen játszani akar, egyből sikereket akar elérni, minden pályán brillírozni akar, amire rálép. Többet szeretett volna beletenni ezekbe a meccsekbe, mindig jött és kérdezgette, hogy összerakhatunk-e már egy gameplant, csinálhatjuk-e azt, amit szoktunk

– mondta Kingsbury.

Vannak csapatok, amelyek igyekeznek elrejteni a játékstílust, a játékaikat, ez a Cardinalsnál ténylegesen jó taktika lehet, hiszen így tényleg senki nem tud készülni belőlük, ami a Lions számára kifejezetten nehéz lehet majd az első fordulóra. Egyébként a Mike- és Kyle Shanahan vezette Redskins sem mutatott semmit az RG3-féle zone read támadósorból 2012-ben, és aztán elég hatékony tudott lenni a csapat.

Nekünk viszont várnunk kell még 3 hetet, hogy megnézhessük, mit is tartogat számunkra Kingsbury.

Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni, itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!