About the author

18 Comments

 1. 1

  Fetyke

  Hát ebben és az isteni csodában még bízhatnak Arizonában. A csütörtökön (péntek hajnalban) látottak alapján másban nem nagyon. Bocs Dani, de nem tudom elhinni, amit mondasz, hogy ez egy nagyon izgalmas offense lesz idén…
  Egyébként nem egészen értem, hogy ha nem akarnak megmutatni semmit, akkor miért küldik fel bohóckodni és égni (önbizalmat veszíteni) az irányítót. Vannak olyan csapatok, akik nem akarnak mutatni semmit (például a Bears), de akkor a kezdőket békén kell hagyni, és úgy tényleg hihető, hogy titkolózni akarnak. Így azért nagy a veszélye annak, hogy a rossz dolgok rögzülni fognak éles helyzetekre is.

 2. 2

  golya87

  Lehet olyan rövid a game plan, hogy nem akarja ellőni már az előszezonban kétszer mindet? :D

 3. 3

  Csongor Szíjjártó

  “miért küldik fel bohóckodni és égni (önbizalmat veszíteni) az irányítót”
  Esetleg azért, hogy gyakoroljon? Ezek csak sima edzőmeccsek, nem kell túlmisztifikálni az előszezont.

 4. 4

  pritek

  Ellenben a Rams nem ujonc iranyitoval all fel es ujonc foedzovel. Mar tartottunk edzest ugy, hogy a teljes meccshangulathoz kepest csak az ellenfel es plusz negyvenezer ember hianyzott. Sose baj ha nem egybol egy eles meccsen hivnak neki jatekot eloszor.
  Mindezzel egyutt a Raiders meccs remiszto volt. Tavaly a legszarabb meccseken es fenyevekkel jobbak voltunk. Es itt most nem taktikarol beszelek, hanem blokkokrol, szerelesekrol, elkapasokrol, egy az egy parharcokrol.

 5. 5

  Bélabá a csótány

  Bőven játszanak olyanok,akiknek ez az utolsó szalmaszál az adott csapatnál.

 6. 6

  Fetyke

  Gyakoroljon mit? A semmit, amit meg akarnak mutatni? Azt minek?
  Értem amit mondasz, de akkor azért egy-két alapjátékot illene kipróbálni.

 7. 7

  Fetyke

  Ami a legrémisztőbb volt azon a meccsen az maga Murray. A dobásokba nem állt bele rendesen, csak úgy hanyagul hajigálta a labdát. A védelmet és a blitzeket nem illetve rosszul olvasta. A nyomást rettentően kezelte. És még hosszan lehetne sorolni. Mindezt az ellen a Raiders védelem ellen, amelyet előzetesen azért nem sorolnak a legjobbak közé. Ha ezt szándékosan csinálta megtévesztés gyanánt, akkor ügyes, és valóban nagy spíler lesz belőle. De ha nem, akkor az évtized bustja is lehet belőle.
  Hundley-ban viszont volt élet…

 8. 8

  Debreceni József

  Pont ez a bajom, erősen boom or bust íze volt az egész Cardinals offense-nek egész a tegnapi meccsig, ahol maga Murray is elveszettnek tűnt, az o-line katasztrófa volt és ahogy írtad a 1on1 meccseket se hozták. Ez így inkább bust szagú eddig, de ne legyen igazam.

 9. 9

  Gergely Nagy

  Konkrétan KM volt a legrosszabb irányító a meccsen. Hundleyval kapcsolatban teljesen igazad van szerintem Glenonnal karöltve akár ráléphetnek a Fitzpatricki Josh Mccown-i utra ami bár nem a legszebb, de nem is a legrosszabb opció.

 10. 10

  Szilárd Süveges

  KM úgy játszott mint egy draft #1, aki a mostani állás szerint évekig kezdő lesz-> 12 yard.
  Hundley úgy játszott mint aki a köv években a preseason-okban mutathatja meg hogy tud élet kepesen játszani > 12 yard.

 11. 11

  Debreceni József

  Egyetértek, az amit este mutattak elég gyenge volt. Már mondtam egyszer, tartom most is hogy ez az o-line gyengébb mint a Texansé, lesz itt még meglepetés. A Rams sem küldi fel a kezdőket bohóckodni.

 12. 12

  Szilárd Süveges

  Magyarországon mindenki irigy az ágyon hypolt emberekre mert nem mi vagyunk popba furdetve :D

 13. 13

  Fetyke

  Nem ezért született ez a cikk? :D

 14. 14

  katonadani

  jajj mekkora overreactionök vannak itt :D

 15. 15

  Zoltán Debreczeni

  Jimmy G mind az 5 INT-je a monitorra köpte a kávét. Rivers qb sneakje pedig kiabál, hogy: “ogreszagú troll”

 16. 16

  csak ezt ne

  Az igaz, hogy nem mutatnak semmit. Vagy inkább nagyon nyomasztó játékot mutatnak még a semleges nézőknek is. Különösen a várhatóan kezdők. Nehéz egyelőre komolyan venni ezt a direkt vagyunk szarok, ráadásul az új irányítónkat is erre kérjük, hogy nehogy dobjon egy egyeneset, mert még kifigyelik. Volt jó néhány csapat, ahol a kezdő irányítók még pályára sem léptek, az is egy opció.

  Jó majd most már hamarosan jön az idény és akkor meglátjuk. Addig maradnak a kételyeim.

 17. 17

  katonadani

  ez rendszerszinten volt igaz, hogy nem mutatnak semmit. Nem ilyen playeket fognak hívni, nem ilyen tempóban stb.
  nem azt mondják h direkt szarok, hanem h nem ezeket a játékokat játsszák majd az alapszakaszban. Kylernek amúgy az első meccsen konkrétan minden passza pontos volt, még ha nem is mentek messzire.
  Arra meg jó ez az újoncoknak és kezdőknek, hogy kicsit élesebben tapasztalják az NFL-légkört, már amennyire lehet egy előszezonban.

 18. 18

  csak ezt ne

  Igen az első meccsen még jól ment a másodikhoz képest, de az egy drive volt, igaz akkor még nem is kellett azt mondani, hogy nem is ez lesz, sőt azt mondták, hogy pont ezt gyakorolják, gyors passzok, időzítés. Most ez a 4 drive 12 yardért (8 kísérletből) meg egy safetyért, ez elég fájdalmas és felesleges volt.

  Rendszer szinten más lesz, na ettől aggódnék igazán Cardinals drukkerként. De rövidesen kiderül. És természetesen remélem, hogy legalább egy Mahomes képességű zsenit láthatunk majd, úgyhogy nem ellenszurkolóként mondtam éppen ellenkezőleg. Viszont most egyszerűen elég lett volna bocsánatot kérni a hazai szurkolóktól az első 16 percért, szerintem az hitelesebb lett volna.

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team