Connect with us

Hír

Colt McCoy nem lesz kész szezonkezdetre, Case Keenum lehet a kezdő

Újabb csodálatos sztori a Redskins orvosi stábjáról. Trent Williams esetéről más sokat írtunk, most pedig elő lehet venni Colt McCoyt is, aki még mindig nem áll készen az edzésmunkára tavalyi szárkapocscsonttörése után. Mégpedig azért, mert a stáb siettette a visszatérését, hátha a rájátszásban pályára tud majd lépni – amitől végül relatíve messze került a Redskins. Jay Gruden konkrétan beismerte, hogy siettették a visszatérését december eleji sérülése után, nem hagytak neki elég időt a felépülésre.

Azóta három műtétje is volt McCoynak, és továbbra sincs kész a visszatérésre. A főedző most így válaszolt a kérdésekre, hogy mikor térhet vissza a depth charton egyébként első helyen feltüntetett irányító:

Lehet, hogy nem lesz kész az edzőtábor végén. Lehet, hogy a szezon első két-három hetében sem. Nem tudjuk még. Nincs még pontos menetrendünk ezzel kapcsolatban addig, amíg 100%-osnak nem érzi a lábát.

Így pedig kiírhatjuk McCoyt a fővárosi kezdő QB-posztért folytatott harcból, ami így Case Keenumra és az újonc Dwayne Haskinsre marad. Az eddigi játék és a hírek szerint pedig Keenum lehet az, aki az első héten kifut a kezdőkkel a pályára, aztán pedig várjuk, hogy az első körös újonc Haskins mikor kapja meg a lehetőséget.

Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni, itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!