About the author

11 Comments

 1. 1

  Szilárd Süveges

  És akkor csak egy bye-os csapat lenne? Szerintem jó de akkor miért nem 16?!

 2. 2

  Tizenkettes

  Azért azt a 2 csapatot, amelyik megnyeri a konferenciáját, illik egy hét pihenővel díjazni. Azzal a veszéllyel is járhat a nagyobb (6-ról 8-ra) bővítés, hogy a csapatok elkezdenének taktikázni. Az utóbbi években az utolsó fordulókra is maradt bőven izgalom. Az NFC-ben ha úgy alakul, szerintem egy Saints vagy egy Carolina biztosan megpróbálná elkerülni, hogy januárban a Lambeau Fieldre menjen. És ha mehet(ne) a Vikingshoz, akkor lehet, hogy megpróbálna ügyeskedni. Szerintem nem rossz ötlet a bővítés, pláne, hogy ezáltal eggyel kevesebb senkit sem érdeklő előszezonmeccs lesz.

 3. 3

  Szilárd Süveges

  Én élvezem az idei előszezont. Van akinek ez a 4 meccs adatik az America’s got talent-ben. A kezdők úgy is egy félidőt játszanak a 3. héten, nekik nem lenne szignifikansan több pihenő és így kevesebb rizikó.
  Tudom egy playben is meg mehet serülni ami az előszezon alatt értelmetlen, de ugyanígy az első héten is értelmetlen season ending sérülést szerezni.

 4. 4

  Fetyke

  Ha elvesznek 1 hetet az előszezonból, akkor mindenkinek jut(na) egy hét pihenés az alapszakasz után. A konferencia győzteseket pedig kárpótolná ugye az eggyel több hazai mérkőzés, ami egyben többlet bevételt is jelentene. Én is a 16 csapatban látnék több rációt.

 5. 5

  Kopi3.14

  30.

 6. 6

  Kopi3.14

  17! csapat amúgy meg a világon sincs.

 7. 7

  Gergely Nagy

  Szerintem meg több franchise kéne a ligába, akár főcsoport rendszert is meg lehetne szüntetni. Mondjuk 7 5 csapatos csoport. A rájátszás meg lehetne akár 14 akár 12 csapatos. A játékosok terhelése nem nőne cserébe több meccs. Jöhetnek a komment alá a vélemények, holnap meg hívom GODellt xd

 8. 8

  acsdav2

  A 14 csapatos PO-t vajon hogy bonyolítanák le? A konferencia elsőknek járna csak a bye week és a maradék 6-6 csapat már wild card körben játszik? Ez nem lenne túl nagy előny az első kiemelteknek? Más ötlet a 14 csapatos lebonyolításra?

 9. 9

  acsdav2

  Szerintem nem kell több csapat. 4-5 csapat így is annyira sótlan, hogy nem érdekli az embereket, ha ők játszanak. Viszont a főcsoport megszüntetés nem rossz gondolat :)

 10. 10

  Bélabá a csótány

  Mit 14..17!

 11. 11

  Wide open

  Legyen inkább 32 csapatos a rájátszás és akkor mégtöbb bevételt lehetne generálni

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team