Connect with us

Hír

A Panthersnél csak remélik, hogy Newton kész lesz a szezonkedetre

Cam Newton, a Carolina Panthers irányítója a csütörtöki előszezonmeccsen lábfejsérülést szenvedett, ami nem valami jó jel két héttel a szezon kezdete előtt. A csapatnál pedig Marty Hurney general manager szavaival élve “óvatosan optimisták” azzal kapcsolatban, hogy az irányító bevethető lesz az alapszakasz első hetében.

Newton egy sack alkalmával sérült meg a Patriots elleni meccsen, majd az oldalvonal ápolták, aztán pedig besétált az öltözőbe. A 30 éves irányító az első két előszezonmeccset kihagyta, mert óvatosak voltak a műtött vállával kapcsolatban.

A korábbi MVP-nek tehát 16 napja (már csak 15) van felépülnie, hogy készen álljon a Rams elleni szezonnyitóra. Mögötte Kyle Allen és a harmadik körös újonc, Will Grier van a depth charton, köztük fog eldőlni, ki helyettesítheti adott esetben a kezdő QB-t.


Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni, itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!