Connect with us

Hír

AB másodjára is nekimegy az NFL-nek a sisakja kapcsán

Antonio Brown tegnap megjelent a Raiders edzésén engedelmeskedve Mike Mayock general manager kérésének, azonban ezzel együtt ismét nekimegy az NFL-nek, és beadta második panaszát is a ligának a sisakja betiltásával kapcsolatban.

Az NFL nem engedélyezte Brownnak, hogy a 10 évnél idősebb sisakját viselje. Ezt végülis elfogadta AB, azonban talált egy 10 évnél fiatalabb fejfedőt, amivel elvileg játszhatna a szabályok szerint, ugyanis ez a Schutt AiR Advantage sisak hivatalosan nem szerepel az NFL által betiltott sisakok listáján. A liga azonban mégsem engedélyezi Brownnak ezt a sisakot, hiszen a tesztek alapján nem felel meg az előírásoknak.

Brown most azzal érvel, hogy ez a sisak nem volt a tavaly betiltott 11 helmet közt, ráadásul minden játékos (többek közt Tom Brady is, aki elvileg nem biztonságos sisakban nyerte meg a Super Bowlt) kapott egy egyéves türelmi időszakot, hogy a régi, következő évtől nem engedélyezett sisakját még viselhesse, míg áttér egy újra. Ezt az egy évet szeretné megkapni a Raiders elkapója is, hiszen őt előre nem figyelmeztették arról, hogy nem viselheti eddig hordott sisakját.

Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni, itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!