Connect with us

Érdekességek

Lehet gratulálni Ryan Grigsonnek, tönkretette egy jövőbeli Hall of Famer karrierjét

Tekintve Andrew Luck kórtörténetét nem meglepő, hogy egy újabb (félrekezelt) sérülés után úgy döntött, hogy köszöni szépen, inkább visszavonult. Természetesen lehet és kell is hibáztatni a Colts orvosi stábját, de nem idén kezdődtek Luck bajai. Aki tönkre tette őt – az őt sérülten is erőltető Chuch Pagano mellett –, az a Colts korábbi GM-em Ryan Grigson volt.

 

Grigson 2012 és 2016 között irányította a Coltst. A támadófalat látványosan ignorálta, így nem meglepő, hogy a regnálása alatt Luckot meccsenként 16-szor helyezték nyomás alá, ami a legtöbb ez idő alatt az NFL-ben, illetve szintén Luck volt az, akit a legtöbbször ütöttek meg az ellenfél védői.

 

A Colts irányítója Grigson alatt 164 sacket nyelt be 70 meccsen, vagyis mérkőzésenként több mint kétszer vitték földre. Emiatt egyszer kilenc mérkőzést kellett kihagynia, egyszer egy teljes szezont, a GM távozása után két évvel pedig kénytelen volt visszavonulni.

 


Ha szeretnél kedvezményesen vásárolni partnereinknél, vagy csak támogatnád a munkánkat, itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!