Connect with us

Hír

Patriots: Inman kivágva, Gordon az NFI-listán

Josh Gordon visszatérésével eléggé telített lett a Patriots elkapósora, így Dontrelle Inman belátta, hogy neki nincs maradása. A játékos kérte a kivágását, amit a Patriots teljesített is, így mostantól szabadügynök a korábbi Chargers- és Colts-elkapó, akinek két előszezonmeccsen 3 elkapása volt 40 yardért.

Mindeközben Josh Gordon az NFI (Non-Football Injury) listára került, így beleszámít a 90 fős keretbe, azonban mivel egyelőre nem ment át a fizikai felmérőkön, így nem edzhet együtt a csapattal. Ez akár jelentheti azt is, hogy az alapszakaszban is ezen a listán lesz Gordon, és csak a szezon közben csatlakozik teljes erőbedobással a csapathoz, de persze az is előfordulhat, hogy hamarosan aktiválja a Patriots. Belichickből nem lehet sokat kiszedni, szóval ebből a szempontból a sötétben tapogatózunk. Az biztos, hogy addig nem edz, amíg át nem megy a felmérőkön.

Inman és Gordon nélkül a Patriots WR-sora így néz ki: Julian Edelman, N’Keal Harry, Jakobi Meyers, Phillip Dorsett, Braxton Berrios, Demaryius Thomas, Maurice Harris, Cam Meredith, Damoun Patterson és Gunner Olszewski. Közülük csak Edelman és Harry helye teljesen biztos az 53-as rosteren, de minden bizonnyal Meyers is bejátszotta már magát a végső keretbe, és Dorsett is valószínűsíthető. Thomas és Meredith pedig akár a PUP listára is esélyes lehet a szezon első felére.

 

Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni, itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!