Connect with us

Hír

Térdműtét vár Metcalfre, veszélyben a szezonkezdete

A Seahawks egyelőre nem várhat sokat idei draft classától a 2019-es szezonkezdetet tekintve, ugyanis az első körös LJ Collier nem bevethető, a második körös Marquise Blair a tegnapi meccsről hátsérülés miatt jött le, a szintén második körös DK Metcalf pedig Collierhez hasonlóan nem tudott pályára lépni a csapat második előszezonmeccsén, több edzést is ki kellett hagynia, most pedig kés alá kell feküdnie.

Egy “kisebb” műtétet végeznek el az elkapó térdén kedden, majd Carrollék sietnek, hogy minél előbb ismét pályára kerülhessen a WR. A csapatnál optimisták, hogy az alapszakasz kezdetére rendben lesz Metcalf, azonban ez egyáltalán nem biztos. Az viszont biztos, hogy fontos felkészülési időt kell kihagynia Metcalfnek, akinek dolgoznia kellene a route-futásán és össze kellene szoknia Russell Wilsonnal.

Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni, itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!