Connect with us

Hír

A Raidersnél kezd betelni a pohár AB kapcsán

Eddig leginkább pozitív és támogató szavakat lehetett hallani a Raiders oldaláról hivatalos csatornákon Antonio Brownnal kapcsolatban, azonban úgy tűnik, kezd betelni a pohár. A general manager Mike Mayock mondta el gondolatait egy közlemény formájában a médiának, miután Brown ismét nem jelent meg a csapatnál a tegnapi nap folyamán (a sisakkal kapcsolatos legújabb fejlemények miatt).

AB nincs ma itt velünk. És itt van a lényeg: még mindig dühös a sisak ügy miatt. Támogattuk ebben, és megértettük. Mostanra azonban kimerítettük a lehetőségeinket a támogatása és segítése kapcsán. Szóval a mi szemszögünkből itt az ideje eldöntenie, hogy teljes vállszéleséggel itt van, vagy nincs itt egyáltalán. Itt van 89 srác, aki a belét is kidolgozza. Nagyon izgatottak vagyunk azzal kapcsolatban, amerre halad ez a franchise, és reméljük, hogy AB nagy része lesz ennek, kezdve a Denver elleni első fordulós meccsel.

Nagyon ritka az, hogy nyilvánosan ilyen keményen fogalmaz egy csapatvezető, szóval el tudjuk képzelni, hogy zárt ajtók mögött mi zajlik a csapatnál. Mindenki frusztrált, vezetők, edzők, játékosok, minden bizonnyal mindenkinek elege van már ebből a mizériából, függetlenül attól, hogy Brownnak igaza van-e a sisak-ügyben, vagy sem.

Azt pedig érdekes lesz követni, hogy esetleg még keményebb eszközökhöz folyamodik-e a Raiders, azaz megpróbálja el a 30 millió dolláros garantált fizetését nem garantálttá tenni – amire akár már lehet is jogalapja.

 

Ha szeretnél a Fűzővel Kifelé! közösségéhez tartozni, kedvezményesen fogyasztani a Kandallóban vasárnaponként, vagy akciósan hozzájutni minőségi NFL-es ereklyékhez, vagy csak szeretnéd a munkánkat támogatni, itt a tökéletes alkalom – Legyél te is FK! Klubtag!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!