About the author

21 Comments

 1. 1

  LG

  Az NFL.com statisztikái (lsd. Game Book) alapján Rodgers sack számai nem pontosak. Összesen hétszer, Mack csupán háromszor sackelte és mind a három a második összecsapáson volt. Ne adjuk már hozzá Kizer két sackét… :) Persze ez is tetemes mennyiség :P

 2. 2

  Krause Johann

  Chester, kitagadlak!

 3. 3

  Fetyke

  Na végre!!! KEZDŐDIK!!!
  Még az maradt ki talán a felvezetőből, hogy mindjárt egy komoly tétre menő mérkőzéssel kezdődik a szezon (ellentétben mondjuk a Pats-Steelers találkozóval, ahol ekkora tét nem lesz). Nagyon fontos lesz a találkozó mindkét csapatnak, mivelhogy egy nagyon kiélezett csoporton belül játszanak egymással rangadót a végső győzelemre is hajtó csapatok. Ráadásul pár héten beül mindketten játszanak egyet a Vikingsal is. Ezért valódi, kő kemény, vérre menő rangadót várhatunk és szerintem kapunk is a két csapattól.
  Én inkább azt gondolom hogy a találkozót a Packers támadósora és a Bears védősora közti küzdelem dönti majd el. Egészen pontosan az, hogy az eddig nem látott Packers támadósor milyen játékokkal és taktikával próbálja meg meglepni a medvék védelmét, és hogy erre képes lesz e reagálni a hazaiak védelme.
  Mivel a két csapat kezdőiből semmit sem láthattunk az előszezonban, így legfeljebb találgatni lehet, és én azt találtam ki, hogy ma este a sajtfejűek örülhetnek majd. :)

 4. 4

  Leonidasz007

  Na fasza, 3 oldal 3 különböző sack számot ír :D az viszont jogos h kizerét is beleszámoltam. Köszi, átírom.

 5. 5

  BillyManziel

  Szimpatikus csapat nekem a Packers és még a TT-féle koncenpció is az volt nekem a csapatnál, azonban ez a Gutekunst-éra még mindig hatalmas zsákbamacska. Szerkesztő legyen a talpán, aki tényleg megtudná jósolni a mérkőzés kimenetelét.

  Egy kérdésem viszont lenne!
  Pagano korábban tudtommal volt a Ravens D edzője és aztán avanzsált a Colts főedzőjévé. DC-ként itt sikerült neki bármi érdemlegesed letennie az asztalra? Az itt nyújtott teljesítményében mennyire játszott közre a rendelkezésére álló játékoskeret?

 6. 6

  Leonidasz007

  Most azzal amit írtam mi kifogásod van? :D

 7. 7

  bjeela

  Nem, nem, soha! A Medvék megeszik a sajtot… ;)

 8. 8

  Zoltán Debreczeni

  Nincs bajom semmivel. Csak jól szórakozom.

  Tán Renningan mondta, hogy őt nem hozza lázba a Pecc-Picci.
  Ami azért nagyobb eséllyel lesz élvezetes meccs.

  Te pedig azt írtad, hogy hamisítatlan rangadó. Az pedig milyen? Szerintem nem a pengés, sportot eladó meccs, hanem fogcsikorgatós, csontzene. Ritkán jó.

  Van aki ezt szereti :)

  Remélem most az jön be, hogy tényleg jó meccs lesz.

 9. 9

  Zoltán Debreczeni

  Podcast: “jó hogy ez a meccs a nyitó. APats – Steelers nem igazán hoz lázba”
  VS cikk:”Összességében egy hamisítatlan rangadót várok”
  Ízlések :)

  Más: vajon ha a check down, vagy a rövid elérhető, lesz e 6 másodperces scramble?

 10. 10

  Leonidasz007

  Mondjuk sztem ezek a csoportrangadók jók. De én a pats meccset is várom, ez a két meccs egyarant elvezetesnek tunik szmomra.

 11. 11

  Gergely Angyal

  Szerintem a rangadó szóval semmi gond nincs. Benne van, hogy parádés meccs lesz, ráadásul ősi riválisok, emellett nincs egyértelmű favoritja, és egyik sem kutyaütő csapat.
  Nekem a Pats meccs ennél kicsit egyértelműbbnek tűnik, de aztán lehet, hogy rámcáfolnak.

 12. 12

  csak ezt ne

  Jó meccs lesz. Rodgers a tavalyi szezon beégést még jogosan foghatta az előző HC-re, ám ha idén nincs visszavéve a vár, akkor alighanem ez már végleges pecsét lesz rajta. A Bears szakmai stábja nagyon erős még Fangio nélkül is. Tényleg semmit nem tudtunk meg ezekről a csapatokról az előszezonban, nagyon nehéz kitalálni mi lesz. Kicsit megingott tavaly a bizalmam Rodgersben is, de még mindig remélem, hogy láthatjuk még régi fényében. De talán még nem holnap hajnalban. A Macikat hajszálnyival esélyesebbnek vélem, de ez aligha lesz sima ügy.

 13. 13

  ahanem

  Senki nem mondta Rodgersnek, hogy meg kell sérülni, s küldje be a helyettesét a saját mezében. :D

 14. 14

  Leonidasz007

  Coltsnál volt a keze alatt a legrosszabb D anyag, abból nem tudott csodát csinálni. Ellenben egy közepes vagy jó állományból szép eredményeket tud felmutatni

 15. 15

  Fetyke

  Sorry! De mivel Adams a fantasy csapatom sztárelkapója, így kénytelen vagyok neki, illetve a macik védelme ellen szurkolni. :)
  Pedig szívem szerint egy békés 0-0-val is kiegyeznék! :D

 16. 16

  chester

  Legendasan szarul tippelek ha ez vigasztal

 17. 17

  Fetyke

  Jó, igazad van! Akkor legyen bunyó is és úgy egyen 0-0! :D

 18. 18

  bjeela

  Egy Fradi-Újpesten békés 0-0? Viccelsz? ;)

 19. 19

  BillyManziel

  Köszi a választ!

 20. 20

  Zoltán Debreczeni

  Hamisítatlan rangadó lett. :(

 21. 21

  Gergely Angyal

  Ez van, viszont senki nem lát a jövőbe.
  Szorosnak mindenképpen szoros volt. :D

Comments are closed.

2014 Powered By Wordpress, Goodnews Theme By Momizat Team