Connect with us

Hír

Két játékossal hosszabbítottak, kettő IR-re került

Colin Kaepernick workoutja miatt nem állt le az élet: a Dolphins és a Cardinals hosszabbított egy-egy támadójával, a Bears és a Jets pedig elveszített egy-egy kezdőt a szezon hátralévő részére.

 

A Cardnals 2 éves hosszabbítást írt alá a tight end Maxx Williamsszel. A 25 éves játékos továbbra sem játszik úgy, ahogy egy második köröstől elvárható lenne, de elég jól blokkol, illetve a speciális egységben is használható. Márciusban szabadügyök lett volna

 

A Dolphinsnak úgy néz ki, bejött Allen Hurns leigazolása: az elkapó kapott egy 2 éves, 8 milliós hosszabbítást, amiből 3,27 millió garantált. Elég nagy összeg egy olyan játékosnak, aki nyolc meccs alatt 170 yardot és egy TD-t szerzett idén, de ki tudja, hátha visszatér majd az 1000 yardos formájához.

 

A Bears IR-re tette a kezdő TE Trey Burtont. Tavaly 16 meccsen volt kezdő, 569 yardja és hat TD-je volt, idén viszont nem nagyon volt 100 százalékos, ami a teljesítményén is meglátszott: csak 84 yardja volt 14 elkapásból, TD nélkül. A Jets pedig Ryan Kalilt tette IR-re – a többször All-Pro és Pro Bowler center aligha ilyen szezonra számított, amikor visszatért a visszavonulásból.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!