Connect with us

Hír

November hónap legjobb játékosai

Az NFL kiosztotta díjait november hónapra vonatkozóan.

AFC

  • Lamar Jackson, QB, Baltimore Ravens
  • TJ Watt, Edge, Pittsburgh Steelers
  • Harrison Butker, K, Kansas City Chiefs

Lamar Jackson az utóbbi öt hétben 72,9 százalékkal passzolt 882 yardot (176,4 yardos átlag) és 14 TD-t (legtöbb az NFL-ben), tette mindezt interception nélkül, ami 136,8-as passer ratinget eredményezett neki. Emellett 401 yardot futott és 4 TD-t jegyzett a földön – jó eséllyel pályázik az MVP címre év végén. Watt az utóbbi öt meccsen 6,5 sacket szerzett, ami holtversenyben a legjobb volt az NFL-ben. Ezen felül 16 tackle, 5 negatív yardos szerelés, két leütött passz és két kierőszakolt fumble került a neve mellé – jó eséllyel pályázik az Év Védője címre. Butker 11-ből 10 mezőnygólt értékesített és 13-ból 12 extrát vágott be, a 42 szerzett pontja pedig holtversenyben a második legtöbb volt ez idő alatt.

NFC

  • Michael Thomas, WR, New Orleans Saints
  • Fred Warner, LB, San Francisco 49ers
  • Cordarrelle Patterson, KR, Chicago Bears

Thomas 37 elkapásánál senki sem szerzett többet az utóbbi öt hétben, 103,8 yardos átlaga pedig a második legtöbb volt a ligában. A Saints elkapója jó eséllyel megdöntheti idén Marvin Harrison elkapás-rekordját is. Warner az utóbbi öt forduló mindegyikén legalább 9 tackle-t jegyzett, összesen pedig 53-at, ami a második legtöbb volt a ligában – emellé 3 sack, 2 kierőszakolt fumble, négy negatív yardos szerelés és négy leütött labda társult. Patterson 29,4 yardot átlagolt kickoff visszahordásonként, illetve volt három tackle-je is a speciális egységben, a Giants ellen pedig két puntot is a 10 yardoson belül szedett össze.

Újoncok

  • Josh Jacobs, RB, Oakland Raiders
  • Devin White, LB, Tampa Bay Buccaneers

Jacobs 485 scrimmage yardot pakolt fel a táblára az utóbbi öt hétben, azaz meccsenként 97-et, ez pedig a legtöbb volt a ligában az újoncok közt. White-nak volt 12 és 13 tackle-ös meccse is ez idő alatt, összesen 46 szereléssel végzett, emellett 2,5 sack, 2 kierőszakolt fumble, két leütött labda, három negatív yardos szerelés, egy interception és egy fumble recovery TD fűződött a nevéhez.

(via NFL)

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!