Connect with us

Hír

Az összes játékos szavazhat az új Kollektív Szerződésről, nagy az esély az elfogadásra

Tegnap késő este került sor a tulajdonosok és a játékosszakszervezet képviselői közötti négy órás találkozóra, egyeztetésre, ma kora reggelre pedig az is kiderült, hogy az NFLPA úgy döntött, hogy a jelenlegi Kollektív Szerződés javaslatot szavazásra bocsátja az összes tagja közt – írja George Atallah, az NFLPA egyik vezetője.

Ez azt jelenti, hogy a játékosképviselők legalább fele elfogadta az ajánlatot, így pedig az összes jelenlegi játékos szavazhat a javaslatról, és a voksot leadók egyszerű többsége szükséges csak hozzá, hogy átmenjen az új Kollektív Szerződés.

Ez óriási lépés, ugyanis ezzel valószínűvé vált, hogy át fog menni a jelenleg asztalon lévő javaslat (persze ez közel sem biztos még), amiről egyébként itt írtunk bővebben. Ez többek közt tartalmazza a 17 meccsre való átállást a jövőben, a rájátszás kibővítését, a játékosok bevételekből való részesedésének emelését, a minimum fizetések emelését – ez talán a legfontosabb tényező a jelenlegi szavazásnál, hiszen a roster végi játékosoknak ez rengeteget számít majd – és egyéb változásokat.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!