Connect with us

Hír

A Browns is érdeklődik Clowney iránt

Jót tett Jadeveon Clowney megítélésének, hogy állítólag hajlandó engedni a 20-22 millió dolláros fizetési igényéből. Korábban a Jets és a Titans (illetve a Seahawks) érdeklődéséről lehetett hallani, most pedig a Browns is képbe került, állítja az ESPN-es Jeremy Fowler.

 

 

A Browns kezdő pass ruher duója a nevek alapján félelmetes: Myles Garrett egy elit játékos, Olivier Vernon pedig jobb napjain szintén képes Pro Bowler szintet hozni. Mivel Garrettnek megkegyelmezett Goodell (a saját sisakjával verte fejbe Mason Rudolphot, amiért végül a szezon végéig tartó eltiltást kapott) így papíron rendben van az egység. Ám elnézve Vernon kórlapját (15 meccset hagyott ki az elmúlt három évben), a fizetését és a romló játékát (tavaly 3,5 sacket gyűjtött), lenne ráció Clowney szerződtetésében.

 

Vernon elküldésével/elcserélésével 15,5 millió dollárt spórolhatna a Browns, tehát Clowney-ért gyakorlatilag csak 3-4 milliót kellene fizetni (legalábbis idén). Utóbbi ráadásul fiatalabb, kevésbé sérülékeny és még jobb játékos is – vele kiegészülve nem csak papíron lenne félelmetes a clevelandi pass rush.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!