Connect with us

Draft

Csípjenek meg, hogy nem álmodunk – Cowboys draftértékelő

Álomszerű. Ezzel a szóval lehet leginkább leírni azt, ami a 2020-as NFL Drafton történt a Dallas Cowboys csapatával, mert egészen nehéz elképzelni, hogy valaki egy ilyen végkimenetelt maga előtt látott volna. A csapat ellopta a class egyik legjobb elkapóját, szert tett két potens cornerre, tovább töltötte a védő- és támadófalat, valamint talált egy izgalmas csereirányítót is. 

Az első nap

Nehéz szavakba önteni azt, ami a draft első estéjén történt, mert úgy alakult minden, ahogy kevesen vizionáltak – legalábbis a Cowboys és a csapat szurkolóinak oldaláról. Ott álltunk, hogy a 1/16-on a Falcons volt az órán és a legfelkapottabb nevek közül még CeeDee Lamb és K’Lavon Chaisson is bent volt, de az Atlanta más irányba mozgott és inkább AJ Terrell mellett döntöttek. Ekkor pedig felsejlett, hogy ha BPA alapon gondolkodik a csapat, akkor egy igazi blue chip játékost szerezhet Lamb személyében, de ott volt még Chaisson is, aki ordító needre jött volna. A vezetőség viszont úgy döntött, hogy nem akar a bennlévő legjobb játékos ellen játszani, sokkal inkább szeretné, hogy a csapatot erősítse.

Így került a csapathoz Lamb, akinek az érkezése nem csak azért édes, mert az Eagles nem tudott felcserélni érte, hanem azért is, mert egy nagyon különleges tehetség, aki ékes köve lesz a Cowboys 2020-as támadósorának. Lehetne még sokáig ragozni, mennyire jó húzás volt ő, de ahhoz, hogy megértsük, mit kapott a csapat, meg kell nézni a a felvételeket róla, hogy mennyire rendkívüli prospect elkapó poszton, aki nagyon jól fogja kiegészíteni Coopert és Gallupot az offense-ben azzal, hogy mozgatható bármerre a formáción belül.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!