Connect with us

Hír

Rob Ninkovich szerint Hoyer lesz a Patriots kezdője

A Patriots-szurkolók közül sokan hisznek Jarrett Stidhamben, de a külső szemlélők szerint a Patriotsnak van az egyik, ha nem a legrosszabb irányítóhelyzete jelenleg. A legtöbben arra várnak, hogy megtudják, Stidhamben vajon tényleg van-e annyi, hogy Belichick rábízza a franchise jövőjét. A valaha volt legjobb edző egykori játékosa szerint viszont nem Stidham, hanem Hoyer fog kezdeni az első héten a Patsben.

Rob Ninkovich 2009 és 2016 között játszott a Patsben és az ESPN-nek azt mondta, hogy szerinte nem a másodéves irányító, hanem a 12 éve az NFL-ven lévő veterán lesz a pályán az első fordulóban.

Úgy gondolom, hogy Brian Hoyer lesz a kezdő az első fordulóban és azért gondolom így, mert irányítóként az egyik legfontosabb, hogy minél több snaped legyen, hogy lásd a védőfelállásokat, megértsd a coverage-eket és megértsd a saját támadósorod is. Nincs minicamp, nincs holtszezon, nincs edzőtábor. Nem tudjuk, mi fog történni. Úgyhogy ha van egy veterán irányítód, aki ismeri a rendszert, érti, milyen egy NFL-szezon, akkor vele akarod megkezdeni az idényt. Másodévesként még fogalmad sincs arról, milyen kezdőnek lenni. Nem tudod, mi kell hozzá, és az sem segít, hogy nincs holtszezon. Szóval Brian Hoyer lesz a kezdő az első fordulóban.

Hoyer nyilván ismeri a rendszert, hiszen már harmadjára írt alá a Patriotshoz: 2009-ben draftolatlanként érkezett és maradt 2012-ig, majd 2017-ben ismét aláírt a csapathoz cserének, majd tavaly kivágták Stidham miatt, most pedig visszatért.

A csereposztért Stidham kiütötte már egyszer a nyeregből, most a kezdőért is megteszi? Azt se felejtsük el, hogy Tom Brady is másodévesen vette át a stafétát Bledsoe helyett, még ha az nyilván teljesen más szituáció is volt.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!