Connect with us

Hír

Frank Reich: Még nagyon sok jó év van Philip Riversben

Philip Rivers múlthéten lett 39 éves, már saját elmondása szerint sincs sok a tankjában, a főezdője viszont nem így látja. Frank Reich szerint a veterán irányító a kellő motivációval még hosszú évekig produktív lehet az NFL-ben – egy burkolt célzás arra, hogy ő visszavárja a szezon után is a Chargers korábbi játékosát.

Rivers a PFF értékelése alapján a 14. legjobb irányító idén, megelőzi többek között Ben Roethlisbergert, Drew Breest, Baker Mayfieldet, Jared Goffot vagy Lamar Jacksont. Nem játszik elit szinten, de van annyira jó, hogy a megfelelő gameplannel akár Super Bowlig vezesse a csapatot.

Az irányító tavasszal egy évre 25 millió dollárért írt alá a Coltshoz és már az elején leszögezte, hogy nem akar hosszú távú szerződést, és egy, legfeljebb két évben gondolkozik. Amennyiben idén nem jönne össze az áhított bajnoki cím, akkor alighanem megpróbálná még egyszer, de a harmadik próbálkozásra nagy tétellel azért ne fogadjuk. A Colts szempontjából sem célszerű az egyre öregebb Riversszel számolni, érdemes lenne akár már a jövő évi drafton szerezni egy projekt irányítót, aki majd 2022-től átveheti a stafétát.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!