Connect with us

Prémium cikkek

A negyedikért! – Bills vs Chiefs – Videó

Hamarosan eldől, hogy idén a Chiefs vagy a Bills fogja képviselni az AFC-t a Super Bowlon. A holnapi összecsapás nem az első lesz e két csapat között, amit a Super Bowl szereplésért vívtak. 1993-ban hasonlóan a konferenciadöntőn csaptak össze, és bár maga a meccs nem volt kifejezetten érdekes, az oda vezető út azonban nagyon is (illetve az akkori Chiefs és az idei Buccaneers története között kísértetiesen sok a hasonlóság).

Megjegyzés 1: Ennek a videónak elkészítéshez rengeteg forrást kellett felhasználnom, és sajnos nem volt mindegyiknek a képminősége kiváló. Jobbat azonban nem sikerült találnom, így ebből kellett dolgoznom. Ez azt eredményezte, hogy a videón belül a képminőség egyes vágásoknál változni fog. Vállalhatatlan szerintem egyszer sem lett, de mindenképpen fontosnak tartottam megjegyezni, hogy ilyenre számítsatok.

Megjegyzés 2: Előfordulhat (sőt szinte biztos) hogy ha innen próbálod elindítani a videót, akkor egy olyan üzenetet kapsz hogy: „A videó nem áll rendelkezésre. A videó NFL anyagát tartalmazza, aki letiltotta a videó megjelenítését ezen a webhelyen vagy alkalmazásban. Megtekintés Youtube-on.” Nem kell megijedni, a videó továbbra is elérhető, de csak Youtube-on megnyitva lehet lejátszani. 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!