Connect with us

Hír

A Raiders kivágott egy kezdő támadófalembert, egy másikat pedig elcserélne

Aktív délutánja volt a Las Vegas Raidersnek tegnap: a csapat elküldte guard Gabe Jacksont, 3 éves szerződést adott a long snapper Trent Siegnek, illetve árulja az OT Trent Brownt.

Jackson 2014-ben harmadik körös pick volt és óriási fogásnak tűnt. Karrierje első három évében Pro Bowler szinten játszott: passzblokkolásban zseniális volt, de futáshoz is jól blokkolt. A Raiders adott is neki egy 5 éves, 56 millió dolláros hosszabbítást, de ezután egyrészt folyamatosan egészségügyi problémái voltak, másrészt évről évre romlott a teljesítménye. Helye még így is lesz a ligában, még mindig egy átlagon felüli játékos, de 9,6 millió dollárt nem ért: ennyit spórolt a Raiders a kivágásával.

Trent Brown 2015-ben a 49ers hetedik körös pickje volt, majd három év múlva a Patriotshoz került. New Englandben hozott egy vállalható szezont (3 sacket és 39 nyomást engedett, illetve 10 zászlót dobtak rá a rájátszást is számolva), aminek annyira megörült a Raiders, hogy négy évre 66 millió dollárt ajánlott neki. A csapat javára legyen írva, a garantált részeket már letudta, így Brownt halott pénz nélkül lehetne elküldeni 14 millió dollárt felszabadítva.

A falember ennyit már két éve, pályája csúcsán sem ért, az értékét pedig tovább csökkentette, hogy az elmúlt két évben összesen 863 snapen tudott pályára lépni. Nem valószínű, hogy bármit is kapna érte a Raiders, főleg ilyen fizetéssel.

Végezetül a csapat 3 éves szerződést adott a long snapper Trent Siegnek. A játékos 2018-ben került a ligába draftolatlanként, egész eddigi profi karrierjét a Raidersnél töltötte, összesen 47 meccsen lépett pályára.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!