Connect with us

Hír

Az elkapó nélküli Lions csapott le Tyrell Williamsre

Tyrell Williamst múlt héten küldte el a Raiders, azonban már csapatot is talált magának (mivel őt kirúgták és nem a szerződése járt le, így nem kellett megvárnia a piac nyitását). Adam Schefter információi szerint a jelenleg elkapó nélkül álló Detroit Lions szerződteti a játékost egy évre, ez idő alatt maximum $6,2 milliót kereshet majd. Azt egyelőre nem tudni, hogy ebből mennyi számít ösztönzőnek.

A hiányposzt egyértelmű a Lionsnél, hiszen Kenny Golladay, Marvin Jones, Mohamed Sanu és Danny Amendola szerződése is lejár, így igazából csak a tavalyi ötödik körös Quintez Cephus van rosteren, mint értékelhető WR. Williams minden bizonnyal Marvin Jones helyét veheti majd át az újjáalakuló támadósorban. Érdemes megemlíteni, hogy az újonnan igazolt elkapó korábban együtt dolgozott Anthony Lynnel, akit a Lions támadókoordinátorának neveztek ki idén.

Williams az egész 2020-as szezont kihagyta egy vállsérülés miatt, egészségesen egy stabil 600-700 yardos elkapónak számít.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2021-03-04 02:23

Lehet, hogy Golladayt mégis kiengedik a piacra?

ahanem
ahanem
Reply to  Fetyke
2021-03-04 05:43

Irányító nélkül amúgy sem érdemes top elkapót megfizetni

Oh wait…

Fetyke
Fetyke
Reply to  ahanem
2021-03-04 12:17

Ez igaz.
Ráadásul az idei class még a tavalyinál is jobbnak ígérkezik WR-ből. Én sem tennék taget egyetlen WR-re sem a csapatok helyében.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x