Connect with us

Prémium cikkek

Túlélni és felejteni – Lions FA-kitekintő

A Lions kivágta Matt Patriciát és Bob Quinnt, hivatalosan is véget vetve a detroiti Patriots-waynek. Ezzel ugyanakkor nem ért véget a tisztogatás, gyökerestől kell kigyomlálni mindent, ami Patriciához és a kicsavart elképzeléseihez köthető. Az idei év a teljes rebuildé, más szóba sem jöhet. 

A Lions stílusosan azzal kezdte a franchise új alapokra helyezését, hogy elcserélte az irányító Matt Staffordot. Ebben természetesen nagy szerepe volt az irányítónak, aki nem akart még egy újjáépítésben részt venni és cserét kért, amit a franchise nagyvonalúan teljesített is (ellenben Barry Sandersszel vagy Calvin Johnsonnal).

Ez így volt rendben. A kapcsolat egyszerűen elfáradt és nem volt realitása annak, hogy a Lions rövid vagy hosszabb távon csúcsra jusson Stafforddal. Mindkét fél érdeke a továbblépés volt: a csapat a sztárirányító elcserélésével (két első kör és Jared Goff) megteremtette az alapot a szebb jövőnek, míg az irányító egy topcsapathoz került (Rams).

Jared Goffon kívül mindenki jól járt a Stafford-cserével

Írmagja se maradjon

A roster nem jó. A védelem specifikusan lett összerakva, mindenki Matt Patricia életképtelen Cover 1-es rendszerébe illik, így a defense nagy részét cserélni kell. Ami nem is baj: a csapat 6,8 millió dollárral van a fizetési plafon fölött, legkönnyebben pedig pont a felsült védőkön lehet spórolni.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!