Connect with us

Hír

HIVATALOS: Justin Fields kezd a hétvégén a Bearsben

Matt Nagy tegnap este megerősítette, amit eddig is sejtettünk: vasárnap bemutatkozik kezdőként az első körös Justin Fields, miután Andy Dalton a megzúzódott térde miatt nem tudja vállalni a játékot. Fields cseréje Nick Foles lesz a Browns ellen.

A főedző hozzátette egyébként, hogy egészségesen továbbra is Dalton a Bears kezdője, de ha reálisan nézzük dolgokat, akkor erre a kérdésre majd visszatérnek akkor, amikor eljön az ideje, és könnyen lehet, hogy az újonc nem adja már vissza a helyét.

Fields ad egy plusz dimenziót ennek a támadósornak, hiszen a lábaival is nagyon veszélyes tud lenni. Kell is majd menekülnie, hiszen a támadófal nagyon gyenge előtte, ráadásul Myles Garrett, Jadeveon Clowney, Malik Jackson és Malik McDowell fogják rohamozni.

Emellett persze nem várható kiváló játék tőle, hiszen az első két forduló alapján látjuk, hogy az újonc irányítók eléggé szenvednek, ráadásul a Bengals elleni második félidőben Fields sem mutatott valami jól – volt két nagyon szép dobása, de nagy hibája is, és összességében nem haladt az offense.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!