Connect with us

Hír

Kyle Fuller olyan pocsék, hogy már pályára sem engedik Denverben

Amikor a Broncos a holtszezonban leigazolta egy évre mindössze 9,5 millió dollárért a corner Kyle Fullert, mindenki állva tapsolt, óriási fogásnak tűnt. Most azonban ott tartunk, hogy Fuller már két meccse nem látott pályát pusztán azért, mert olyan gyengén játszik, hogy Vic Fangio nem hajlandó beállítani.

Mindez már csak azért is meglepő, mert Fuller zseniális volt Chicagóban Fangio kezei alatt, tehát nem lehet neki új a főedző rendszere. Ennek ellenére valami annyira nem stimmel, hogy a Browns ellen csak ő és Drew Lock nem volt fent egyetlen snapen sem a pályán, de a Raiders ellen is mindössze két snapet kapott, ami a legkevesebb volt a védelemben.

Fuller az első öt meccsen még kezdő volt és a snapek 90 százalékán a pályán volt. Sok köszönet ugyanakkor nem volt benne: a felé szálló labdák 62,1 százalékából elkapás lett 302 yardért és két TD-ért, miközben nem szerzett INT-t és leütött passzból is csak kettő került a neve mellé. Korábban a legrosszabb idényében sem engedett 94-esnél jobb passer ratinget és elkapásonkénti 13,2 yardot, most viszont 120,2-es ratinggel dobáltak rá az irányítók, és minden engedett elkapásból átlag 16,8 yard született.

Fuller szerződése teljesen garantált, így kivágni nem lehet, de talán sikerül elcserélni még a trade határidő előtt – bár kérdés, hogy ilyen játék után ki adna érte bármit is.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!