Connect with us

Hír

Dante Fowler IR-re került, Chandler Jones legyőzte a Covidot

A Falcons előbb out státuszt adott Dante Fowlernek a Dolphins elleni találkozóra, majd nem sokkal később IR-re tette a pass rushert egy térdsérülés miatt. Ez minimum három mérkőzés kihagyást jelent a számára, de könnyen elképzelhető, hogy hosszabb időre partvonalra került, egyelőre nincs határidő a visszatérésére. Idén 12 tackle-t, két sacket, két fumble-t, két negatív yardos szerelést és egy leütött passzt jegyzett. A helyén az ötödik körös újonc Ade Ogundeji kezdhet.

Egy másik pass rusher már jobb híreket kapott: Chandler Jones teljesítette a Covid-protokollokat, így amennyiben fizikálisan rendben van, úgy akár már most vasárnap is pályára léphet a Texans ellen. Egyelőre azonban a Cardinals még nem vette le a Covid-IR-ről, bár ezt ma még megteheti. Amennyiben mégsem tudja vállalni a játékot, úgy Markus Golden helyettesítheti a kezdőben.

A Bearsnél ellenben felkerült egy játékos a Covid-IR-re, ugyanis a tight end Jimmy Graham pozitív mintát produkált, így holnap biztosan nem léphet pályára a Buccaneers ellen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!