Connect with us

Hír

Még legalább három hétig nem látjuk Calvin Ridley-t

A Falcons tegnap Non-Football Injury (NFI) listára tette az elkapó Calvin Ridley-t, akinek a szabályok szerint így a holnapival együtt minimum három meccset kell kihagynia – de hogy pontosan mikor térhet vissza Ridley, azt nem tudjuk. Ez a lista azoknak való, akik nem focival kapcsolatos problémák miatt nem edzenek.

Ridley mentális gondokkal küzd, ezzel kapcsolatban adott ki közleményt, miszerint most egy időre abbahagyja a focit, hogy a mentális egészségére tudjon koncentrálni. Három hete a londoni Jets elleni találkozót személyes okokból kihagyta, de a bye week után visszatért a csapathoz és TD-t is szerzett a Dolphins ellen, azonban múlt vasárnap meglepetésre inaktív volt és utána jelentette be a fentieket.

A kiváló elkapónak idén nincs valami jó szezonja, 52 targetből 31-et húzott le 281 yardért és 2 TD-ért öt kezdő meccs alatt. A helyét Tajae Sharpe veszi át a kezdőben, de a Falcons minden bizonnyal továbbra is többet fog támaszkodni Kyle Pittsre, Cordarrelle Pattersonra és Russell Gage-re.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group