Connect with us

Hír

Baker Mayfield cserét kérhet, ha nem történik változás?

A tavalyi rájátszásba jutás után sokaknál Super Bowl esélyes volt a holtszezonban papíron még inkább megerősödött Browns, de ennek ellenére a csapat már az utolsó forduló előtt elbúcsúzott a rájátszástól. Ennek egyik legfőbb oka az irányító Baker Mayfield volt, aki Mary Kay Cabot riportja szerint változásokat szeretne a támadósort illetően, és amennyiben ezek nem történnek meg, úgy cserét kérhet.

A Cleveland.com arról ír Mayfieldhez közeli források alapján, hogy az irányító nem elégedett Kevin Stefanski filozófiájával és játékhívásaival, szerinte a főedző nem épít az erősségeire és nem mindig teremt számára olyan lehetőségeket és helyzeteket, amikben igazán sikeres tudna lenni. Ráadásul ez nem is új keletű dolog: már októberben voltak olyan hangok, hogy az irányítónak elege van a három tight endes, futásközpontú játékból és szeretne sokkal több play-action bootleget, illetve azt, hogy az offensive coordinator Alex Van Pelt hívja a játékokat.

A korábbi 1/1-es emellett burkoltan többször is kritizálta a játékhívásokat és állítólag meccsről meccsre egyre frusztráltabb lett (állítólag nem csak ő elégedetlen, Jarvis Landry például OBJ elcserélése óta ignorálja a médiát). Persze ehhez hozzá kell tenni, hogy Mayfield akkor sem játszott jól, amikor lehetett volna lehetősége rá, bár ebben nyilván szerepet játszik a vállsérülése.

Mayfield szerződése még egy évig érvényes, az ötödik éves opciójának köszönhetően 18,858 millió dollárt fog garantáltan megkeresni 2022-ben. Ha eszkalálódna a helyzet, emiatt nem lenne könnyű cserepartnert találni. Mondjuk ha az irányítót kérdezik, akkor nincs is miről beszélni, szerinte mindez csak clickbait:

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!