Connect with us

Minden ami NFL

Egyetlen nyertese van Brian Flores menesztésének, de az nem a Dolphins

Volt az idei szezonnak egy olyan pontja, amikor a Dolphins az egyik legreménytelenebb csapatnak tűnt a ligában és mi is arról beszéltünk az egyik podcastben, hogy Brian Flores jó eséllyel nem éli túl a Fekete Hétfőt. Aztán a csapat egy brutális hajrát produkált, és bár ebben óriási szerepe volt az ellenfelek minőségének, egy 8-1-es sorozatot nem lehet semmibe venni. Végül ugyan bejött az, amire pár hónapja számítottunk, de így utólag alighanem hatalmas öngólt lőtt a Miami.

Floresről tudni kell, hogy egy igazi hazafi. Már egyetemi játékosként is a Boston College-ben játszott, ahol linebacker volt 1999 és 2003 között, majd egy sérülés miatt véget ért a pályafutása. A focihoz viszont nem csak a pályán, de a pályán kívül is megvolt az esze, így az egyetem után így is lecsapott rá a Patriots – scouting asszisztens lett. 2006-ban a csapat egyik játékosmegfigyelőjévé léptették elő, majd a speciális egységgel foglalkozott, 2011-ben pedig a védőkhöz került.

Első komolyabb munkáját egy évvel később kapta, amikor a safetyk edzője lett, majd 2016-ban megkapta a linebackereket. Matt Patricia távozása után pedig Bill Belichick benne látta az utódot – bár hivatalosan soha nem nevezték ki védelmi koordinátornak, ő volt a playcaller. A teljesítményére nem is lehetett panasz, a Dolphins pedig úgy döntött 2019-ben, hogy ő a tökéletes jelölt arra, hogy eltakarítsa Adam Gase után a romokat és hosszú idő után végre a megfelelő irányba terelje a csapatot.

Nem ő lett az új Belichick, de ez nem is baj

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!