Connect with us

NCAA

Már csak 21 veretlen csapat maradt az egyetemi ligában, de számuk tovább csökken a héten

Már csak 21 veretlen csapat maradt az egyetemi futball berkein belül és ez tovább csökken az ötödik fordulóban, ugyanis több olyan párharc is lesz, ahol még egyik csapat sem könyvelt el vereséget. Négy kör után kezdenek kirajzolódni a valódi erőviszonyok, ráadásul a héten több fontos konferenciarangadó is lesz, ahol az esélyesek nagy részéről lehullhat a lepel.

Michigan Wolverines @ Iowa Hawkeyes 18:00

A Michigan múlt héten megverte a liga egyik legdinamikusabb offense-ét, most pedig megteheti ezt a liga egyik (ha nem a legjobb) védelmével szemben is. Az Iowa ugyanis mindössze 5,8 pontot enged mérkőzésenként, ennél pedig nincs jobb mutató az országban. Phil Parker legénysége már tavaly is az egyik legjobb volt az országban, de a sok távozó után azt gondoltuk, hogy visszaeshetnek.

Ez azonban nem hogy nem történt meg, de talán még jobbak is mint valaha. Az első négy forduló alatt ugyanis összesen két darab touchdownt engedtek, ebből ráadásul az egyiket garbage time-ban – párját ritkítja az egység. Lehetne vezéreket hozni, mint Riley Moss és Cooper DeJean a cornerback sorból vagy Jack Campbell a linebackerek közül, de azt gondolom nem lenne igazságos, ugyanis ez egy együtt mozgó kiváló rendszer.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!