Connect with us

Hír

A Rams állítólag több ajánlatot is visszautasított Cam Akers kapcsán

A Rams és Cam Akers között eléggé megromlott a viszony, az utóbbi hetekben nem is játszatták a futót “filozófiai és focival kapcsolatos” nézeteltérések miatt, azonban végül nem történt meg az, amit a legtöbben vártak, azaz nem cserélték el a running backet a határidő előtt. Azt gondolhattuk, hogy senkinek sem kellett és a csapatok megvárják, amíg kivágják, azonban Tom Pelissero információi szerint több ajánlatot is kapott a Rams és mindegyiket visszautasította.

Ez meglepő, hiszen azt gondoltuk volna, hogy szinte bármit kínálnak Akersért, azt elfogadná a Rams, hiszen úgy tűnt nincs a további tervek közt az ő szerepeltetése. Ehhez képest Pelissero arról is beszámolt, hogy dolgoznak Akers ügynökével abban reménykedve, hogy a futó újra játszani fog a csapatnál.

A PFT forrása ellenben úgy tudja, hogy fordítva történt a dolog és nem a Rams utasított vissza több ajánlatot, hanem elkeseredetten próbálták eladni a játékost, azonban egyik ajánlatukat sem fogadták el. Josina Anderson információi szerint egyébként Akers úgy érzi, hogy nem az az érdeke, hogy ismét pályára lépjen a Ramsben.

Nehéz elképzelni jelen állás szerint, hogy sikerül megoldaniuk a problémáikat. Elképzelhető, hogy Akers beadja a derekát és visszatér a csapathoz, de az is, hogy a Rams adja be a derekát és elengedi az egyébként gyengén teljesítő futót.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!