Connect with us

Hír

John Lynch: Kedveljük Trey Lance-t, de minden ajánlatot meghallgatunk

Két éve a 49ers három első körös picket áldozott fel azért, hogy megszerezze a Dolphins 1/3-as cetlijét és kiválassza az irányító Trey Lance-t. A fiatal QB azóta nem nagyon látott pályát ilyen-olyan okokból és nem úgy tűnik, hogy a magas árcédula bebetonozta volna a helyét a csapatban.

“Én és Kyle Shanahan mindig azzal ugratjuk egymást, hogy egy jó ajánlat esetén elcserélnénk egymást. Örülünk, hogy most itt van nálunk, de minden ajánlatot meghallgatunk”

– mondta a csapat GM-e, John Lynch (via ESPN).

Ugyan ez még nem jelent sokat, de egy franchise irányítóval kapcsolatban, akivel hosszú távon terveznek nem így szokás nyilatkozni. Ráadásul Lynch azt is kijelentette, hogy Lance-nek nincs bérelt helye a kezdőben, hanem meg kell küzdenie Brock Purdyvel és Sam Darnolddal, ráadásul ha és amikor egészséges lesz, akkor a tavalyi draft Mr. Irrelevantja áll majd a rangsor elején.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tizenkettes
Tizenkettes
2023-03-28 17:25

Linch itt semmi látnivaló!

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
2023-03-28 11:46

Ez nagyon a Love-storyra (hehe) hajaz. Azzal a különbséggel, hogy Love-ot legalább Rodgers nyomta le, Lancet meg a jelek szerint bárki, aki szembe jött.

atis123Juve
atis123Juve
2023-03-28 07:47

Lol, Sam Darnolddal. Őt kit nem előzi be? :)

Chicago Medvek Bajnok Csapata
Chicago Medvek Bajnok Csapata
2023-03-28 07:29

Nem állnak túl jól a két évvel ezelőtti irányítók. Egyedül Lawrence biztos kezdő, Zach Wilson már fél lábbal kint van a kezdő pozícióból, Lanceben és Mac Jonesban nem bíznak annyira hogy 100% velük menjenek, Fields megkapja az idei évet de ő is kérdőjel egyenlőre. Ha a körülményeket is figyelembe vesszük ( edző/koordinátor váltások, sérülések, gyenge csapattársak) szerintetek hány év múlva lehet reális véleményt mondani egy draft classból?

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x