Connect with us

Hír

Robbie Gould vissza akart térni a 49ershez, de a csapat nem kért belőle

Robbie Gould 18 évet töltött már az NFL-ben, és ő készülne is a 19.-re, csakhogy egyelőre nincs csapata. Az utóbbi hat évet a 49ersnél töltötte, azonban idén nem hosszabbították meg a szerződését annak ellenére, hogy ő maradni szeretett volna.

“Imádtam volna, ha visszatérhetek. Meg is mondtam nekik, hogy szeretnék maradni. Azonban nem kaptam ajánlatot a csapattól és sosem beszéltünk arról, hogy visszatérjek. Nem az én döntésem volt a váltás. A szezon végén döntést kellett hozniuk, és más irányba indultak el.”

– mondta Gould az NBC Sports Bay Areának.

A 40 éves játékos tavaly 32-ből 27 mezőnygólt értékesített és csak egy extra pontot hagyott ki. Ha nem is a legjobb rúgó már a ligában, de még mindig megüti legalább az átlagos, vagy inkább kicsit afeletti szintet. A 49ers azonban inkább cserélt a 28 éves Zane Gonzalezért, majd sokak meghökkenésére a harmadik körben draftolta a posztra Jake Moodyt a Michigan egyetemről. Meglátjuk, hogy bejön-e ez a váltás a csapatnak.

Gould – aki az NFL történetének 8. legpontosabb rúgója – mellett egyébként két másik veterán, a 38 éves Mason Crosby és a 36 éves Ryan Succop is szabadügynök jelenleg. Jó eséllyel várniuk is kell még egy hónapot, amíg a fiatalabb próbálkozók leszerepelnek a táborban és az előszezonban.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Fetyke
Fetyke
2023-07-18 15:28

Passzolni tud?
Mert ha igen, akkor azért nem ártana mégis megfontolni a visszaigazolását.

DBook90
DBook90
2023-07-18 12:59

azt azért ne felejtsük el hogy évekig ment a sírás hogy vissza menne Chicagoba

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x