Connect with us

Hír

Top csapatok érdeklődtek Trey Lance iránt

A 49ers tegnap este elcserélte a Cowboyshoz Trey Lance-t mindössze egy 2024-es negyedik körös pickért cserébe. Azóta több forrás is megerősítette, hogy a Dallason kívül mások is érdeklődtek a korábbi 1/3-as irányító iránt, ráadásul top csapatok.

BREAKING: Trey Lance a Cowboysé!

Az AFC-ből a Bills és a Ravens hívta fel a 49erst egy lehetséges trade reményében, míg az NFC-ből a Cowboys mellett a Lions mutatott komolyabb érdeklődést. A Dallast leszámítva viszont senki sem akart egy kondíciós ötödik körös cetlinél többet áldozni a fiatal irányítóért, így végül a legjobb ajánlatot adó Cowboys lett a befutó.

Érdekes, hogy nem érdeklődtek olyan csapatok Lance iránt, ahol a QB hosszú távon a kezdőért küzdhetett volna. Josh Allen szerződése a 2028-as idény végéig érvényes, Lamar Jackson most kapott egy 5 éves, 260 millió dolláros hosszabbítást, Dak Prescott és Jared Goff kontraktusa pedig csak a 2024-es idény után jár le (utóbbi ugyan nem képvisel top 10-es minőséget, de szeretik Detroitban). Nem kizárt, hogy Lance a saját erejéből már soha nem lesz kezdő.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!