Connect with us

Hír

A 49ersnél tele vannak pénzzel, de csak jövőre költik el

A 49ers a rengeteg szerződésmódosítás és hosszabbításnak köszönhetően idén 42 millió dollárnyi hellyel rendelkezik a fizetési plafon alatt. A csapat tehát bárkit le tudna igazolni a piacról vagy bármelyik sztárt meg tudná szerezni egy cserével, de a general manager szerint erre nincs szükség, ezt a pénzt csak jövőre költi el a csapat.

“Mi mindig három éves távlatban nézzük a fizetési plafont. Nyilván rengeteg helyünk van most a plafon alatt, de ezt nem akarjuk elkölteni, hanem átvisszük a jövő évi költségvetésbe. Ez segít majd, hogy a jövőben is fenntarthassuk ezt a szintet”

– mondta John Lynch (via NBCSports).

Kelleni is fog ez a pénz a csapatnak, 2024-ben ugyanis csak effektíve 12 millió dollárnyi cap space-e lenne, ami a nyolcadik legkevesebb a ligában. A +42 millióval – ami azért az év végi bónuszok és év közbeni kisebb igazolások miatt csökkeni fog – viszont már elég jól fog kinézni a helyzet, minden adott lesz ahhoz, hogy továbbra is lehető legkompetitív legyen a gárda.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
JackEasterby
JackEasterby
2023-09-20 19:03

“Kelleni is fog ez a pénz a csapatnak, 2024-ben ugyanis csak effektíve 12 millió dollárnyi cap space-e lenne, ami a nyolcadik legkevesebb a ligában.”

Én úgy látom a spotrac.com oldalán, hogy 2024-re 4M a cap space és ebbe már beleszámítják az idén megspórolt 43M-t is.

Skyfire
Skyfire
2023-09-20 15:53

Ennyit számít hogy nincs jó irányítód?

Fetyke
Fetyke
2023-09-20 14:41

Az pont elég lesz Cousinsra. :D
Ha idén sem jönne össze a bajnoki cím…

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x