Connect with us

Hír

Chandler Jonest akarata ellenére vitték mentálegészségügyi intézménybe

Valami nagyon nincs rendben Chandler Jones körül. A játékost NFI (nem futball sérülés) listára tette a Raiders korábban, a védő a közösségi médiában sok mindent írt a vezetőségről, ő sem tudja miért nem játszhat, de nem alakult ki még tiszta kép, mi is a helyzet vele. A legújabb sztori vele kapcsolatban az, hogy állítása szerint akarata ellenére vitték egy mentálegészségügyi intézménybe.

Elmondása szerint legalább 5 ember érkezett meg a Las Vegas-i tűzoltóságtól a házához, mert a rendőrség beidézte, ugyanis aggódtak az állapota miatt a közösségi médiás posztjai után. A mentőautóban aztán beadtak neki valamit, amibe nem egyezett bele, előbb kórházba, onnan pedig egy mentálegészségügyi intézménybe vitték, ahol szintén gyógyszerek beszedésére kényszerítették.

Megosztotta a naplója egy részletét, ahol leírja, hogy nem tudja mit vétett, teljesen épelméjű, túl erős ahhoz, hogy mentálisan megtörjön, mégis ott ragadt az intézményben, ahol egyébként még csak ágyat sem kapott és a földön kellett aludnia. Vagy 6-7-szer próbált beszélni a Raiders GM Dave Zieglerrel, de nem kapott választ. Mindeközben minden héten 1 millió dollárt bukik, mert nincs ott a csapatnál és nem játszik, hiszen nem engedik be a Raidershöz.

A Raidersnél továbbra sem kommentálják a történteket, mindig csak “személyes dologra” hivatkoznak Jones kapcsán, hogy miért nincs ott a csapattal. Nagyon furcsa a 33 éves játékos helyzete és nagyon nehéz kiigazodni azon, hogy pontosan mi és miért történik.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group