Connect with us

Hír

Itt a megoldás? Trevor Siemiant igazolta le a Jets

A Jetsnél nagy a probléma Aaron Rodgers sérülése után, ugyanis Zach Wilson nem lett jobb irányító, ezt hétről hétre megmutatja, a főedző Robert Saleh viszont továbbra is kiáll mellette és őt tekinti kezdő irányítónak. Most azonban hoztak egy veterán opciót, ugyanis leigazolták Trevor Siemiant, egyelőre a gyakorlócsapatba – írja Adam Schefter.

Siemian játszott már a Jetsben még 2019-ben, de tagja volt a Bears, a Saints, a Titans, a Vikings és a Broncos csapatainak is. Karrierje során 30 meccsen kezdett 13-17-es mérleggel, 42 TD-vel és 28 interceptionnel. Nem biztos, hogy jobb opció Wilsonnál, de az sem, hogy rosszabb lesz.

Mindenesetre Rich Cimini információi szerint az öltöző megint kezd kiakadni Wilsonra, illetve Robert Saleh-ra, aki nyíltan mindig a lojalitását fejezi ki Wilson felé. A védelem különösen dühös és a helyzet közel van az összeomláshoz.

Mindeközben egyébként Colin Kaepernick is bepróbálkozott a csapatnál, levelet írt a Jetsnek múlt héten (amit aztán J.Cole rapper tett közzé tegnap), hogy szeretne egy esélyt a gyakorlócsapatban. Legrosszabb esetben teljes beleadással vezetné a scout teamet felkészülve a következő heti ellenfélre, aztán ha esetleg látnak benne valamit a csapatnál, akkor be is vethetnék. Persze sok esélye nincs ennek az igazolásnak, főleg annak tudatában, hogy a Jets tulaj Woody Johnson annak idején nyíltan kritizálta Kaepernicket a térdelős történet kapcsán.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group