Connect with us

Minden ami NFL

Forró kispadok a 2023-as NFL szezonra

Ebben a cikkben azon edzőket vesszük sorra, akik alatt igazán felmelegedhet a szék az előttünk álló szezon során. Nyolc olyan edzőt hozok, akinek bizonyítania kell, különben a szezon végén (vagy akár még előbb) könnyen állás nélkül találhatják magukat.

Todd Bowles (Tampa Bay Buccaneers)

Bowles a legesélyesebb a fogadóirodáknál jelenleg az elsőnek kirúgott vezetőedzői “címre”. (Igen, természetesen erre is lehet fogadni). A három éve még bajnok csapat atomjaira hullott szét Tom Brady távozásával. Persze köztudott volt, hogy az egész buccaneerses kirándulása Bradynek csak egy hattyúdal volt és nem hosszú távú projekt. A csapatnak egyébként nyilvánvalóan abszolút megérte a legendás irányítót Floridába csábítani, hiszen történelmük során másodszor bajnokok lettek 2020-ban.

Bowles második szezonját tölti a csapat élén Bruce Arians távozását követően. Tavaly a Bucs ugyan megnyerte a csoportját, de ez inkább volt köszönhető az NFC dél inkopetenciájának mintsem a Tampa Bay átütő erejének. Negatív mérleggel zártak és a wild card körben simán búcsúztatta őket a Cowboys. Bowles látta a problémát és váltott is támadókoordinátori poszton, Byron Leftwich-et Dave Canalesre cserélte, aki korábbi irányító- és elkapóedzőként sokkal inkább passzjátékra építő edző mint Leftwich.

A csapat kapcsán azonban nem véletlenül nagyon negatív a közhangulat. Irányítója nincs a Tampának, ráadásul a támadófala is romokban hever. Az elkapók még mindig használhatóak lennének, de ez és az átlagos vagy attól picit jobb védelem nem feltétlenül lesz elég. Az NFC-ben nem kell csodákat tenni 2023-ban, hogy reális esélyed legyen a playoffra, de Bowlesból nem nézem ki, hogy egy olyan hangulatot hozna össze, hogy a sok baljós jel ellenére valóban kompetitív legyen ez a Tampa Bay. New Yorkból két egymás utáni 5 győzelmes szezon után küldték el, amire nagyon jó esély van idén is, sőt. Ha nem volna a Cardinals önmegsemmisítő üzemmódban a Bucs joggal pályázhatna az 1/1-re is. Bowles egy jó védelmi szakember, ezt már többedszerre bizonyította, ahogy azt is, hogy nem vezetőedző matéria.

Tipp: Szezon közbeni kirúgás

A cikk még nem ért véget. Hogy tovább olvass, fizess elő vagy jelentkezz be!

Előfizető
havonta
1990 HUF
-nak megfelelő UAH
Prémium cikkek
Előfizetek
Reklámmentes
havonta
2990 HUF
-nak megfelelő UAH
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Előfizetek
Támogató
havonta
4490 HUF
-nak megfelelő UAH
Prémium cikkek
Reklámmentes böngészés
Discord hozzáférés
Havi flag foci
Egyéb időszakos események (mozis meccsnézés, mock draft, dynasty liga)
Az éves FK! fantasy bajnokságra sem kell külön fizetned
Előfizetek

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!