Connect with us

Hír

TRADE: Cam Akers a Vikingsé!

Véget ért a Cam Akers-saga, a futó Minnesotába költözik, írja minden releváns forrás. A Vikings egy kondícionális 2026-os hatodik körös picket küld Los Angelesbe Akersért és egy kondícionális 2026-os hetedik körös pickért cserébe.

A Vikingsnak egyelőre nem nagyon jött be Alexander Mattison kezdőként, a támadó két meccsen mindössze 62 yardot tett a közösbe 3,3 yardos átlaggal, illetve elveszített egy fumble-t. Ennél Akers nehezen lehetne rosszabb, ráadásul újra együtt dolgozhatna Kevin O’Connell, a Minnesota főedzője ugyanis korábban két évig volt a futó támadókoordinátora.

A 24 éves támadó újoncként magas szinten teljesített, 191 futásból 846 yardot és négy TD-t szerzett, de 2021-ben sérülés miatt csak 72 snapje volt, tavaly pedig az első 15 forduló alatt egyszer sem lépte át a 100 yardos határt. A szezon utolsó három meccsén viszont háromszor is 100 yard fölé jutott és három TD-t is szerzett, de a formáját nem sikerült átmentenie, idén egy meccs után kikerült a csapatból.

A Next Gen Stats várhatón felüli futott yardok mutatója alapján idén Mattison a 6. legrosszabb futó a ligában, míg Akers a 2. legrosszabb (kicsit minta). A tavalyi Akers a 33. legjobb volt a 46 kvalifikáló futóból – Dalvin Cook a Vikingsban a 34. helyen végzett.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group