Connect with us

Hír

Trevon Diggs az egész szezonra kidőlt

Nagy csapás érte a Cowboys csapatát, ugyanis a dallasiak elvesztették a kiváló cornerback Trevon Diggst– számolt be az NFL Media. Diggsnek a csütörtöki edzésen szakadt el a térdszalagja, amivel az egész szezont ki kell majd hagynia.

A Cowboysnak tavaly az volt a legnagyobb problémája védőoldalon, hogy nem volt egy jó második számú cornere Diggs túloldalán, ezért szerezték meg a holtszezonban Stephon Gilmore-t, akivel kiváló duót alkothattak volna. Az első két körben így is volt, hiszen a dallasi védelem lehengerlő volt, azonban most újra előjöhet a tavalyi probléma.

A megoldás vélhetően az lesz, hogy az eddig a slotban tündöklő másodéves DaRon Bland megy majd ki a szélre, az ő helyére pedig a tavaly súlyos lábfej-sérülést szenvedő Jourdan Lewis fog beállni. Mellettük még a Dolphinstól megszerzett Noah Igbinoghene lehet opció, de az már tényleg nem lenne megnyugtató.

Ami Diggst illeti, a labdamágnes cornerback a liga egyik legjobb CB-i közé emelkedett fel az utóbbi pár évben, így értelemszerűen nagy érvágás a kiesése. A 25 éves játékosnak kis vigaszt nyújthat, hogy még nyáron megegyezett a csapattal egy öt éves $97 milliós szerződésről, így most nem kell azon aggódnia, hogy rossz alkupozícióból indul a sérülése miatt. Ellenben a sérülés időzítése elég szerencsétlen is, tekintve hogy szerdán volt a szülinapja, tegnap pedig Beyonce koncertre ment volna ezt megünnepelni (a Cowboys stadionjába), amit a műtét miatt ki kellett hagynia.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!