Connect with us

Hír

A Broncos elcserélheti Jerry Jeudyt, a Colts is érdeklődik

Az 1-5-ös mérleggel kezdő Broncosnál lassan kiárusítás lesz az október 31-i trade határidő előtt, hiszen nagyon rosszul alakulnak a dolgok Denverben. Az elkapók elcserélése az egész holtszezonban téma volt, így értelemszerűen most is felerősödnek ezek a pletykák. A felkapottabb név most Jerry Jeudy, akinek egyébként a csütörtök esti rangadó előtt Steve Smith szólt be, majd a meccsen mindössze 3 elkapásból 14 yardot szerzett.

Destin Adams információi szerint több érdeklődő is van a korábbi első körös Jeudy iránt, köztük az Indianapolis Colts. A Colts egyébként nem most érdeklődik először Jeudy iránt, már legalább harmadszor próbálják megszerezni. Lehet, hogy három az indianapolisi igazság, ennél jobb alkalmuk pedig valószínűleg nem lesz a megszerezésére.

Jeudy egy nagyon kedvelt prospect volt kiváló útvonalfutása miatt, vélhetően Chris Ballard szerelme is ide vezethető vissza. A profik közt ellenben elveszett és nem tudott kiemelkedni semmilyen szempontból. Talán a Coltsnál (vagy máshol) újjáélesztheti még karrierjét. Lehívták egyébként az ötödik éves opcióját, tehát jövőre még szerződés alatt áll.

A Coltsnál Michael Pittman, Alec Pierce és Josh Downs alkotják a kezdőt, leginkább Pierce-t szoríthatná ki Jeudy ebből a trióból.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!