Connect with us

Hír

A Texans támadófala el van átkozva, újabb játékos sérült meg

Hihetetlen, mennyire szerencsétlen a Texans támadófala. Már eddig is az eredetileg eltervezett kezdő 4/5-ét elvesztették sérülés miatt, most pedig újabb falember dőlt ki huzamosabb időre: az ESPN információi szerint a guard Kendrick Greennek elszakadt a meniszkusza, így határozatlan időre kiesett.

Greent a Steelers draftolta 2021-ben a harmadik körben, idén pedig apróért került Houstonba, hogy a tavalyi első körös Kenyon Greent helyettesítse, aki az egész évet kénytelen kihagyni. Azt már nehéz megmondani, ki fogja Kendricket helyettesíteni, a gyakorlócsapatos Jim Morrisey ugrott be a helyére, de talán Josh Jones lehet majd a kezdő, ha felépül.

A sérüléseket tekintve a jobb tackle Tytus Howard IR-en van, az újonc center Juice Scruggs IR-en van, a cserecenter Scott Quessenberry az egész évet kihagyja, a left tackle Laremy Tunsil már három meccse nem bevethető, és a cseréjének elhozott Josh Jones is kihagyta a múlt heti találkozót. Szóval az eredeti kezdőből egyedül a jobb guard Shaq Mason bevethető, aki egyébként új tag a csapatnál, hiszen tavasszal cseréltek érte.

Hamarosan azért javulhat a helyzet, hiszen az IR-szabályok értelmében Tytus Howard a héten visszatérhet, Juice Scruggs pedig jövő héten. Már amennyiben kellőképp egészségesek. Illetve Tunsil és Jones sérülése sem hosszú távú, tehát reményeik szerint hamarosan ők is játékra alkalmas állapotban lesznek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group