Connect with us

Hír

Veterán cornerbacket szerzett az Eagles

Az Eaglesnek gondjai akadtak a sérülésekkel a back7-ben, a mostani hír kapcsán leginkább releváns sérülés a kiváló slot corner Avonte Maddox kidőlése. Az ő helyére igazolták le ugyanis a Saintstől augusztus végén kivágott Bradley Robyt – írja Jordan Schultz.

Roby már 31 éves, szóval sok nincs a tankjában, de tavaly még egész jól teljesített New Orleansban. A szélen már nem állta meg a helyét, de a slotba bemozgatva teljesen korrekt volt a korábbi Broncos, Texans és Saints játékos. Roby egyébként annak idején első körös választott volt Denverben és Super Bowlt is nyert a csapattal.

Az Eaglesnél Maddoxnak a mellizma szakadt el, a cseréje pedig Zach McPhearson lett volna, azonban ő már a nyáron kidőlt az egész évre. A Sasok így több mindent kipróbáltak a helyén. Először Mario Goodrich állt be, mint csere slot corner, de elég gyengén teljesített. Aztán James Bradberryt mozgatták be a slotba, hogy a szélen a tavalyi draftolatlan Josh Jobe játszhasson, aki Goodrich-nál jobb, de így is elég sokat támadták az ellenfelek, ráadásul sikeresen. Illetve az újonc safety Sydney Brown is kapott snapeket a slotban, de ő múlt héten sérülés miatt nem tudott játszani.

Bradberry nem volt rossz a slotban, de ő még mindig jobb és több hozzáadott értéke van a szélen, így logikus volt a slotot felturbózni egy veteránnal. Roby egyelőre a gyakorlócsapatba kerül, de minden bizonnyal hamarosan felhozzák majd az aktív keretbe is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!