Connect with us

Hír

Trade pletykák két nappal a határidő előtt

Hétfőn-kedden még sok minden történhet az NFL-ben cserék tekintetében, most Dianna Russini és Albert Breer hozza a legfrissebb infókat. 

– A Broncosnál a cornerback Patrick Surtain kapcsán ellentétes infók érkeztek a hétvégén, egyesek szerint ő is vihető, mások szerint ő az egyetlen játékos a Broncosnál, akit nem cserélnének el. Mindenesetre ha valaki többet ajánl annál, mint amit a Jaguars kapott Jalen Ramsey-ért (két első kör és egy harmadik kör), akkor talán elgondolkodnak.

– Denverben maradva állítólag Jerry Jeudy kapcsán van már egy jó ajánlatuk, de még nem készek elfogadni. A nyáron elvileg egy első kört kértek érte, nagyon meglepő lenne, ha ennyit kapnának most. A másik elkapó Courtland Suttonért egy második kört kértek korábban, vélhetően ez is lejjebb ment már, de nem akarják csak úgy eladni őket. A linebacker Josey Jewell is vihető a megfelelő ajánlat esetén, illetve a safety Justin Simmons és a left tackle Garrett Bolles lehet még érdekes célpont más csapatok számára.

– A Vikings ugyan nyert a 49ers ellen és emiatt akár koncentrálhatnak is az idei évre, de állítólag Danielle Hunter továbbra is mozdítható. Vélhetően egy második körös pick lehet az ára. Még egy névre érdemes náluk figyelni, a linebacker Jordan Hicksre.

– A Patriots is szeretne pickeket szerezni az építkezéshez, így a szerződésük utolsó évébe lépő játékosokra érdemes figyelni. Vélhetően a guard Mike Onwenut és az elkapó Kendrick Bourne-t nem adják majd el, ellenben a safety Kyle Dugger és a pass rusher Josh Uche elérhetőbb lehet, főleg utóbbi. Ha álom fitet keresünk, akkor a Jaguarsnak érdemes lenne cserélni Uche-ért, pont ilyen játékost keresnek.

– Az Eagles cserélt már a safety Kevin Byardért, de természetesen Howie Roseman még nem dőlt hátra és dolgozik a telefonokon. Egy linebackerért akár cserélhetnek (Jewell? Hicks?), illetve eladnák a pass rusher Derek Barnettet.

– A Commanders eladná Chase Youngot vagy Montez Sweatet, állítólag harmadik körös ajánlatuk van már, de ők második köröset szeretnének. A PFT szerint a Bears ott lehet a befutók közt.

– A Cardinalsnál nem igazán aktívak, Marquise Brown lenne a legérdekesebb eladható értékük, de nem akarnak megválni az elkapótól. Esetleg a safety Budda Baker vagy a tackle DJ Humphries lehet, akiért kapnak értéket, de nem várható nagy mozgás a részükről.

– A Panthersnek nincs szerencséje Shaq Thompson és Jeremy Chinn sérülésével, hiszen talán ők hozhatták volna a legtöbb ellenértéket. Így Terrace Marshall és Donte Jackson lehet, akit eladnak, de az nem lesz túl drága.

– A Titans csak akkor adja el Derrick Henryt vagy DeAndre Hopkinst, ha tényleg jó ajánlatot kapnak értük. Egyébként lejáró szerződésű játékosaikért hallgatnak meg ajánlatokat, ilyen lehet a védőfalból Denico Autry és Teair Tart, vagy a cornerback Kristian Fulton.

– A Bearsnél nem várható nagy eladás, esetleg az elkapó Darnell Mooney-ra és a cornerback Jaylon Johnsonra érdemes figyelni, de utóbbival állítólag hosszabbítanának inkább (ami logikus is lenne).

– A 49ers edge rushert és/vagy cornerbacket szeretne megkaparintani a keddi határidő előtt.

– A Ravens szeretne egy futót szerezni. Derrick Henry neve merült fel a nagy sztárok közül.

– A Browns elkapót szeretne.

– A Bills cornerbackért próbál cserélni.

– A Jets szeretné elcserélni a futó Dalvin Cookot és a pass rusher Carl Lawsont, de nem nagyon kapnak hívásokat.

– Ide kapcsolhatjuk a Seahawkst, amely állítólag érdeklődött Lawson iránt és szeretnének a pass rush szekciójukba új embert Uchenna Nwosu sérülése után. Ugyanitt igaz, hogy a pass rusher Darrell Taylort meg eladnák.

– Davante Adams (Raiders) és Saquon Barkley (Giants) nem megy sehová, ahogy Brian Burns (Panthers) sem.

–  Ne várjunk semmit a Chiefstől, a Bengalstól, a Ramstől, a Falconstól és a Texanstól sem.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group