Connect with us

Érdekességek

Brock Purdy Tom Bradyék nyomdokaiba lépett

A 49ers 42 pontot pontot pakolt fel a Cowboys top védelme ellen, ezzel simán megnyerve a forduló rangadóját. A 42 szerzett ponttal ráadásul sorozatban kilenc meccsen szerzett legalább 30 pontot a csapat, amire korábban csak négy másik franchise és három irányító volt képes.

A három QB nem meglepő módon Tom Brady, Peyton Manning és Kurt Warner. Hozzájuk csatlakozik most a tavalyi Mr. Irrelevant Brock Purdy, aki ugyan még messze nem játszik az említett legendák szintjén, de vitán felül kiveszi a részét a 49ers támadósorának sikerességéből. Mindezt jól mutatja, hogy karrierje első 10 kezdő meccse után 121,1-es passer ratingje van, ami a legjobb kezdés valaha egy irányítótól (nyilván nem a passer rating a legjobb mérce egy QB teljesítményének megítélésében, de 121,1-es ratingje senkinek nem lesz pusztán a rendszer a miatt).

Egyébként az eddigi 5 alkalommal, ahol egy csapat zsinórban öt 30+ pontos meccsel nyitotta a szezont, négy Super Bowlja jutott (és mind a négy elbukott ott).

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2023-10-09 16:22

Józsi, nem szép dolog más fejében turkálni.
Pont ugyanezen agyaltam, hogy ez a kis takony épp most járja végig azt az utat, mint Tibibácsi. Eszméletlen jól focizik a Purdy kölyök és ilyen bandával meg főleg ilyen edzőkkel simán benne van, hogy kaszálni fognak pár gyűrűt.

Mongyuk ugyanezt jósoltam Burrownak és a Bengalsnak, asztámostmeg égnek, mint a kiszáratt fenyőerdő nyáron.

slowmotion80
slowmotion80
2023-10-09 15:24

Egyébként az eddigi 5 alkalommal, ahol egy csapat zsinórban öt 30+
pontos meccsel nyitotta a szezont, négy Super Bowlba jutott (és mind a
négy elbukott ott).

szóval itt rontotta el a Niners hajnalban?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x