Connect with us

Hír

Chandler Jonest kivágták, David Ojabo IR-re került, Joey Bosa nem játszik ma

Bizonyos szempontból lezárult a Chandler Jones saga, ugyanis a letartóztatását követően a Raiders kivágta a pass rushert. Adam Schefter információi szerint “káros magatartás” indokkal küldték el, ami azt jelenti, hogy a csapat már nem köteles kifizetni a szerződése szerinti garantált tartalmakat és az idei alapfizetését sem. Jones tavaly írt alá három évre $51 millióért, aminek így több mint a felét megspórolta a csapat.

Ennél persze sokkal fontosabb, hogy mentálegészségügyileg minden rendben legyen vele a továbbiakban.


A Ravens sérülései tovább gyűrűznek. Most épp a másodéves pass rusher David Ojabót tették IR-re, akinek így minimum négy meccset ki kell hagynia boka- és térdsérülése miatt. Ojabo első körös tehetségnek számított, de a draft előtt egy hónappal Achilles-sérülést szedett össze, így csak második körös lett és pár snapen kívül a teljes újonc idényét ki kellett hagynia. Idén biztatóan mutatkozott be, de most megint pihennie kell.

A helyére Kyle Van Noyt igazolta le a csapat, ugyanis nem csak Ojabo, de a másik kezdő Odafe Oweh is sérült és kihagyja a mai Browns elleni találkozót. Védőoldalon rajtuk kívül Marlon Humphrey, Marcus Williams és Kyle Hamilton is sérüléssel bajlódik.


A Chargersnél Joey Bosa kérdőjeles besorolást kapott péntek este, mára azonban kétséges státuszt adtak neki, tehát minden bizonnyal kihagyja a Raiders elleni találkozót. Mellette a védelem másik legnagyobb sztárja, Derwin James sem bevethető ma. Bosa helyén az újonc és eddig elég jól teljesítő Tuli Tuipolotu fog játszani.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!