Connect with us

Hír

Chandler Jonest kivágták, David Ojabo IR-re került, Joey Bosa nem játszik ma

Bizonyos szempontból lezárult a Chandler Jones saga, ugyanis a letartóztatását követően a Raiders kivágta a pass rushert. Adam Schefter információi szerint “káros magatartás” indokkal küldték el, ami azt jelenti, hogy a csapat már nem köteles kifizetni a szerződése szerinti garantált tartalmakat és az idei alapfizetését sem. Jones tavaly írt alá három évre $51 millióért, aminek így több mint a felét megspórolta a csapat.

Ennél persze sokkal fontosabb, hogy mentálegészségügyileg minden rendben legyen vele a továbbiakban.


A Ravens sérülései tovább gyűrűznek. Most épp a másodéves pass rusher David Ojabót tették IR-re, akinek így minimum négy meccset ki kell hagynia boka- és térdsérülése miatt. Ojabo első körös tehetségnek számított, de a draft előtt egy hónappal Achilles-sérülést szedett össze, így csak második körös lett és pár snapen kívül a teljes újonc idényét ki kellett hagynia. Idén biztatóan mutatkozott be, de most megint pihennie kell.

A helyére Kyle Van Noyt igazolta le a csapat, ugyanis nem csak Ojabo, de a másik kezdő Odafe Oweh is sérült és kihagyja a mai Browns elleni találkozót. Védőoldalon rajtuk kívül Marlon Humphrey, Marcus Williams és Kyle Hamilton is sérüléssel bajlódik.


A Chargersnél Joey Bosa kérdőjeles besorolást kapott péntek este, mára azonban kétséges státuszt adtak neki, tehát minden bizonnyal kihagyja a Raiders elleni találkozót. Mellette a védelem másik legnagyobb sztárja, Derwin James sem bevethető ma. Bosa helyén az újonc és eddig elég jól teljesítő Tuli Tuipolotu fog játszani.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!