Connect with us

Hír

Deshaun Watson játéka még kérdéses, ahogy az arcát megégető David Njokué is

Deshaun Watson mai játéka egy vállsérülés miatt kérdőjeles jelenleg. Ő maga azt mondta, hogy játszani fog, de azért láttunk már olyat, hogy ennek ellenére az edzők inkább megvédték magától a játékost és leültették. Ez elképzelhető most is, ugyanis a Brownsnál azt mondják, hogy majd csak a meccs előtt döntenek arról, hogy Watson fog-e kezdeni. A várakozás mindenesetre az, hogy igen. Ezzel együtt a biztonság kedvéért azért felhozták a gyakorlócsapatból PJ Walkert, aki Watson és az újonc Dorian Thompson-Robinson mögött harmadik számú irányító lesz.

Szintén Brownsszal kapcsolatos hír, hogy a tight end David Njoku játéka kérdésessé vált, ugyanis otthon a tábortűznél megégette a kezét és az arcát is. Ő maga azt írta a Twitteren, hogy játszani fog, de Kimberly A. Martin információi szerint a csapatnál azért előtte látni szeretnék, hogy egyáltalán fel tudja-e venni a sisakját.

Még egy Brownsszal kapcsolatos hír, hogy a kiváló futó Nick Chubb átesett az első műtétjén, ahol az MCL-ét és a meniszkuszát is helyreállították, és a várakozásoknak megfelelően úgy találták az orvosok, hogy az ACL-ét is meg kell majd műteni. A csapat hivatalos közleményében arról írtak, hogy “valamikor a 2024-es szezonban” fog visszatérni a running back.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!