Connect with us

Hír

Elvesztette legjobb támadófalemberét a Jets

Alijah Vera-Tucker nagyon utálhatja Denvert és a Mile High Stadiumot. Tavaly ugyanis itt szakadt el a tricepsze, amivel ki kellett hagynia az év hátralevő részét, idén pedig az Achillese szakadt el, amivel szintén nagyon hosszú rehabilitációra kényszerül, így idén már nem látjuk a pályán – jelentette be Robert Saleh főedző hétfőn.

A 2021-ben első körös AVT a Jets legjobb támadófalembere. Guardként elit szintre képes, azonban sérülések miatt tavaly és idén is ki kellett mennie tackle-be, hiszen ott is korrekt játékra képes és ez volt a legjobb felállása a csapatnak. Ő már a második kezdője az amúgy sem valami stabil falnak, aki kiesett, hiszen Duane Brown is IR-en van jelenleg.

Így még nehezebb lesz Zach Wilson élete a zsebben, hiszen jobb oldalon Max Mitchell fog vélhetően játszani, guardban pedig az újonc Joe Tippman szerepel jelenleg. És mivel a bal szélen Mekhi Becton is sérülékeny és hagyott is ki snapeket a Broncos ellen kisebb sérülés miatt, így még nagyobb problémák is jöhetnek a továbbiakban.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!