Connect with us

Hír

Most tért vissza sérüléséből a Lions cornerbackje, egyből elszakadt a térdszalagja

Emmanuel Moseley-re rájár a rúd. Az október elejét pedig kifejezetten utálhatja, ugyanis tavaly október 9-én szakadt el az ACL a bal térdében, amivel szinte napra pontosan egy évet kellett kihagynia. Most hétvégén tért vissza a pályára a Panthers ellen, erre most (október 8-án ugyebár) mindössze két snap után a jobb térdében szakadt el az ACL, ami miatt idén már nem is látjuk a pályán. Hogy még kísértetiesebb legyen az egész sztori, tavaly is a Panthers ellen történt vele a tragédia, akkor még a 49ers  tagjaként.

Moseley 2018-ban draftolatlan volt, de beverekedte magát a 49ers keretébe, három év után kapott is egy két éves $10 milliós szerződést. Idén tavasszal a Lionshöz írt alá egy évre $6 millióért, azt remélték tőle, hogy feljavítja majd a tavaly elég gyenge secondaryt. A védelem egyébként nélküle is javult, vele pedig még jobb lehetett volna, azonban erre végül nem kerül sor.

A Lions hátsó sora eléggé megfogyatkozott, hiszen Moseley mellett CJ Gardner-Johnson is kiesett már, illetve a hétvégén Brian Branch sem tudott pályára lépni – neki legalább nem hosszú távú a sérülése. Cam Sutton mellett így Jerry Jacobs és Will Harris kap szerepet a CB sorban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group