Connect with us

Hír

Justin Jefferson sérülése miatt vélhetően nem játszik a héten

A Vikings sztárelkapójának, Justin Jeffersonnak a Chiefs ellen megsérült a combhajlítója, és ugyan pontos információval még nem szolgáltak a csapatnál a visszatérésével kapcsolatban, nagyon jó esély van arra, hogy nem fog tudni pályára lépni a Bears elleni 6. fordulós mérkőzésen.

A combhajlító-sérülések elég makacs dolgok tudnak lenni és ha valaki túl hamar tér vissza, akkor nagy a rásérülés veszélye is. Láttunk már játékosokat, akik nem hagytak ki ilyennel meccset, de olyanokat is, akik akár 4-6 hetet is az oldalvonal mellett töltöttek – lásd például Cooper Kupp.

Kevin O’Connell főedző elmondása szerint nem fogják siettetni a visszatérést és annak megfelelően döntenek majd, ami Jefferson számára a legjobb a hosszú távot nézve. Ebből arra lehet következtetni, hogy nem látjuk most hétvégén a Bears ellen a pályán. Mivel a Vikings bye weekje csak a 13. héten jön, így nincs szerencséje Jeffersonnak, nem tudja meccskihagyás nélkül kipihenni a sérülését.

Jefferson tavaly az Év Támadója lett 1809 yardot szerezve, idén jelenleg 571 egységnél jár, ami az ötödik legtöbb a ligában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group