Connect with us

Hír

Hosszabb kihagyás vár a Panthers fiatal safetyjére, újabb sérült a Giants támadófalában

Megsérült a Panthers fiatal safetyje, Jeremy Chinn, akinek egy combsérülés miatt vélhetően 4-6 hetet ki kell hagynia, így minden bizonnyal IR-re is fog kerülni – írja Adam Schefter.

A korábbi második körös, jelenleg 25 éves játékos a szerződése utolsó évébe lépett, és ugyan minden meccsen kezdő volt eddig a Panthersben, a szerepe egyértelműen csökkent a tavalyi évhez képest, az azt megelőző szezonhoz képest meg főleg, amikor egy jó kis játékosnak nézett ki. Voltak pletykák az elcseréléséről, ez a sérülés viszont minden bizonnyal keresztbe tesz ezeknek.


Hihetetlen, ami a Giants támadófalában folyik. A szezonnak úgy futottak neki, hogy az Andrew Thomas, Ben Bredeson, John Michael Schmitz, Mark Glowinski, Evan Neal ötössel akár optimisták is lehettek egy korrekt teljesítményt várva. De nem elég, hogy Thomas és Schmitz is kiesett (plusz Bredeson is hagyott ki meccset), még a padról is vesztettek el játékosokat, hiszen Matt Peart, Joshua Ezeudu és most már Shane Lemieux is kidőlt.

Utóbbinak a bicepsze szakadt el a tegnapi edzésen, így idén már nem is fog pályára lépni. Így jelenleg a kanapéról múlt héten leigazolt Justin Pugh egyértelmű kezdőnek számít. Lemieux roster helyére egyébként a Cowboys gyakorlócsapatból igazolták le a falember Sean Harlow-t.


A Steelers mindeközben tudatta a világgal, hogy ha nem sikerül elcserélni, akkor ki fogja vágni a cornerback Desmond Kinget – írja Tom Pelissero. Kinget idén igazolta a csapat, de csak egyetlen egy védősnap jutott neki, illetve volt pár visszahordása. Jól kezdődött a karrierje, a Chargersnél simán átlagon felüli slot CB-nek tűnt első két szezonjában, de ennek már öt éve, azóta nem találja a helyét igazán.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!